2021.01.04. 14:27:36 6629 176

Nem sikerült túl jól a szőkítés? – Ezekkel javíthatsz rajta!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A szőke haj akkor igazán szép, ha valóban szőke. Ha már a sárga különböző árnyalataiban pompázik, kevésbé mutatós, így érdemes ezen javítani. Szuper házi módszerek jönnek, hogy lesz a szőke hajad valóban szőke.

Hajfestés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajfestés

Csak természetesen!

Gondoltad volna, hogy a citromlé nem csak a teád, vagy a limonádéd ízesítésére szolgál? A sárgás árnyalatú szőke tincseiden is segíthet. Ehhez nyomkodd ki 1-3 darab citrom levét, a gyümölcsöket húzkodd végig a hajadon. A léhez adj hozzá 3 dl vizet, tedd egy szórófejes flakonba, fújd le tincseidet, hagyd hatni fél órát, majd alaposan öblítsd ki.

A legkézenfekvőbb

Válts sampont, méghozzá a klasszikus hamvasító sampont válaszd! Ez most már szinte minden drogériában, de minden szupermarket piperepolcain megtalálható, úgyhogy nem bonyolult a beszerzése.

Amiről Te sem hitted volna

Nem csak fejfájásra, nem csak megfázásra szuper ez a pezsgőtabletta, de még a sárga hajszín kiszőkítésében is segíthet. Oldj fel fél liter vízben 2 db Aspirin Plus C pezsgőtablettát, majd öntsd le vele a tincseid. Hagyd állni fél órát, majd alaposan öblítsd le!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...