2023.01.10. 12:05:00 6033 230

Nem érdekel a számítógépes világ? Pedig a közeljövő nagyon meglephet, ha lemaradsz!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem is kell eltelnie ahhoz éveknek, hogy technikai újdonságok garmada szakadjon a nyakunkba, hiszen a technológia rohamosan és egyre gyorsabb iramban fejlődik! Ha kíváncsi vagy arra, mik lesznek az idei év legmeghatározóbb újdonságai, görgess tovább!

Számítástechnikai újdonság - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Számítástechnikai újdonság

Bevallom, a jövő ilyen mértékű megváltozása, amelyeket a trendek sugallanak, kicsit riasztónak tűnnek első hallásra, éppen ezért szeretnék a ránk váró újdonságokra idejében felkészülni. Hallottad, hogy már emberi szerveket is képesek 3D nyomtatóval előállítani? A munka világába és az üzleti életbe begyűrűző újítások ugyanis hamarosan mindennapi életünkre is hatalmas befolyással lesznek!

Termékfejlesztés felhő alapú platformokon keresztül

A nagyvállalatok már javában telepítik régebbi információs rendszerüket új alkalmazások fejlesztéséhez az úgynevezett felhőbe (digitális adattárolási módszer). Az így tárolt adatok az interneten keresztül bárhonnan és bármikor elérhetők.
Ez rugalmas automatizálást és felgyorsított termékfejlesztést tesz lehetővé, valamint lehetőséget biztosít a költségek menedzselése terén is.

Mesterséges intelligencia

Elég csupán a hatalmas lehetőségek előtt álló és hihetetlen mértékben teret hódító mesterséges intelligenciá hétköznapi vonatkozására gondolnunk, amelynek leginkább felkapott aktualitása a mesterséges intelligencia által létrehozott digitális képek vagy éppen videók.
Belegondoltál már, mi szükség lesz fotósokra, vagy éppenséggel fényképezőgépekre, ha a lakossági készülékekbe is bekerül a gépi mélytanulás és a mesterséges intelligencia kettőse által létrehozott eljárás? Azonban ennél több aggályt vett fel, hogy rossz kezekbe kerülve mi mindenre lehet használni ezt a technológiát.

Metaverzum, a 3D-s virtuális univerzum

A közeli jövőben a ma ismert internetes világ jelentős változásokon esik majd át:
A tervek szerint a felhasználók választott avatárjaikon keresztül ugyanúgy átélhetik az internetes tartalmakat, akárcsak ha a való világban lennének. A való világ és a digitális világ ötvözése, azok fizikai határának elmosódása elvileg a kiterjedt valóság azt az érzetét célozza erősíteni, amelyik az elmélyülő közösségi élet résztvevői számára optimalizálja a közös térbeli tudatot.

Az eddig nagy érdeklődés által övezett önjáró autóknak tehát rengeteg területen érkezik olyan kihívója, amelyik az emberiség (félelemtől vegyes?) csodálatát szeretné kivívni.

Forrás: www.computerworld.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...