2015.09.27. 19:08:48 7261 240

Nem elolvadni? Lehetetlen! – Videó cuki állatokról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha rosszkedvű vagy, esetleg ideges, vagy épp valamiért ballábbal keltél ma fel, akkor tudunk rá egy gyors és kíméletes megoldást: nézz meg egy videót édesebbnél édesebb kis- és nagyállatokról és hagyd magad elolvadni a látványtól az íróasztalnál, vagy a kanapédon.

Cuki állatok | Forrás: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Cuki állatok | Forrás: youtube.com

Na jó, bevallom, az ölelkező oroszlán láttán egy kicsit távol kerültem attól, hogy rögtön elolvadjak, de az azt követő képkockák hamar hozták az enyhülést. Dőlj hátra, szórakozz, videózz és olvadozz! Viszlát rosszkedv, „depi,” üdvözöllek nyugalom és cukiság!:-)

Mert cukiságból sosem elég...

És tényleg nem:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...