2020.11.22. 16:59:50 9889 276

Neked milyen a macskákhoz való hozzáállásod?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokan vagyunk, akik pozitívan viszonyulunk ezekhez az édesen doromboló szőrcsomókhoz. Azonban vannak olyanok is, akik valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva nem bírják elviselni a macskákat a környezetükben.

Ugró macska - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ugró macska

Miért baj az, ha valaki nem kedveli őket? Na bumm! Hiszen valaki a kutyákat nem szereti. Viszont az igen érdekes megfigyelések alapján, sokkal többet elárul rólad a macskákhoz való viszonyod, mint azt gondolnád.

A cicák is - hasonlóan a kutyákhoz – hosszú évszázadok óta élnek az emberek közelében. Tudtad, hogy az egyiptomi istenségek között igen kiemelkedő szerepe volt a macskának? Szent állatnak tartották őket! Az idő múlásával a funkcióját tekintve, a kisebb rágcsálók kiirtására tartották őket, ám a legfontosabb céljuk mégis ettől teljesen más volt.

A doromboló gyógyító

A macskák bioenergetikai rendszere lenyűgöző. Az emberi szervezet energiamezőjére bámulatos módon tud rákapcsolódni, és együtt rezonálni vele, aminek köszönhetően javítani tudja az aurád. Ugye, ha rendben van az aurád, a tested is ép. Többen számoltak be arról, hogy a cicájuk segítségével elmúlt a fejfájásuk, vagy normalizálta a vérnyomásukat. Szívbetegeknek pedig kifejezetten gyógyító a macska dorombolása. Ezen képességén felül, a macskák rendkívül jól érzik a lelkiállapotodat is. Ha az életedben minden rendben van, biztos lehetsz benne, hogy a cicád is nyugodtabb. Azonban, ha szomorú vagy, vagy igazságtalanul bántak veled, a cicád azonnal a segítségedre siet a dorombolásával. Egyetlen egy célja lesz, minél előbb megnyugtatni téged. – Ezért imádjuk mi annyira ezeket a csodálatos állatokat.

Na de mi lehet annak a hátterében, akik egyenesen utálják a macskákat?

Érzik az embereket

A megfigyelések arra engednek következtetni, hogy például az alkoholisták legalább 90%-a nem bírja elviselni a macskákat. Az erőszakos, bántalmazott családban felnőtt gyermekek sokkal agresszívabbak a kóbor vagy a szomszéd cicáival. De arról is történt feljegyzés, miszerint azok a nők, akiknek sikertelen a párkapcsolata, szintén nem kedvelik a macskákat.

Az biztos, hogy érdemes elgondolkozni azon, milyen belső indíttatásból vagyunk ellenszenvesek ezekhez a különleges teremtményekhez. Hiszen a cirmosok a tested és lelked gyógyítására siető szőrgombolyagok és nem utolsó sorban, a játékosságukkal garantált a jókedv és az öröm.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...