2022.04.11. 17:52:30 6854 242

Ne veszítsd el a gombod! – Szuper tipp, hogy a gomb a helyén maradjon
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem kis kellemetlenséget tud okozni egy leszakadt, vagy éppen leszakadni készülő gomb. Ha már el is veszett az apró „kiegészítő”, pótgomb híján az összes gombocskát cserélni kell majd. Ha még csak a cérna lazult meg, szerencsésebb a helyzet. Van egy tuti tippünk, ha nem szeretnél túl gyakran az apró pontok felvarrásával bíbelődni.

Gombok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gombok

Minden a cérnán, vagyis a gombot rögzítő fonalon múlik. Ha az kellően tartós, a gomb sem veszik el egyhamar. De mi tegyünk, ha híján vagyunk az igazán erős cérnának?

Íme, a legbiztosabb gombrögzítő!

Ha biztosra mennél a gombok rögzítését illetően, tudunk Neked egy szupertartós megoldást! Végy egy doboz fogtisztítóselymet és használd úgy, mint a cérnát! Rögzítsd azzal a gombot! Amire ügyelned kell a selyem kapcsán, az az, hogy lehetőleg ne viaszosat használj. Ez valamivel vastagabb és némileg csúszósabb a felülete is.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...