2022.04.11. 17:52:30 7052 242

Ne veszítsd el a gombod! – Szuper tipp, hogy a gomb a helyén maradjon
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem kis kellemetlenséget tud okozni egy leszakadt, vagy éppen leszakadni készülő gomb. Ha már el is veszett az apró „kiegészítő”, pótgomb híján az összes gombocskát cserélni kell majd. Ha még csak a cérna lazult meg, szerencsésebb a helyzet. Van egy tuti tippünk, ha nem szeretnél túl gyakran az apró pontok felvarrásával bíbelődni.

Gombok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gombok

Minden a cérnán, vagyis a gombot rögzítő fonalon múlik. Ha az kellően tartós, a gomb sem veszik el egyhamar. De mi tegyünk, ha híján vagyunk az igazán erős cérnának?

Íme, a legbiztosabb gombrögzítő!

Ha biztosra mennél a gombok rögzítését illetően, tudunk Neked egy szupertartós megoldást! Végy egy doboz fogtisztítóselymet és használd úgy, mint a cérnát! Rögzítsd azzal a gombot! Amire ügyelned kell a selyem kapcsán, az az, hogy lehetőleg ne viaszosat használj. Ez valamivel vastagabb és némileg csúszósabb a felülete is.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton; a Szent Anna tiszteletére rendezett búcsút palóc vendégség követi majd vasárnap.

Ledönthető-e az előítélet masszív fala?

Az egykori kémikus és egyetemi tanár, Fabinyi Rudolf, az 1930-as évek elején úgy fogalmazott, hogy a hiedelmek egész tömege úgy üli meg a közvéleményt, akárcsak a lidércnyomás, melyek között kimagasló helyen szerepel az előítélet. Bár Fabinyi ekkor leginkább a pszichiátriai betegségekben érintettekkel szemben állított beskatulyázásokat helyezte előtérbe, elmondható, hogy ez számos területre kiterjeszthető. Milyen (ős)forrásból eredeztethető ez a nem tapasztalatokra, hanem feltételezésekre alapozott megállapítás? Vajon ledönthetőek ezek a vaskos sztereotípia-falak?