2022.04.11. 17:52:30 6931 242

Ne veszítsd el a gombod! – Szuper tipp, hogy a gomb a helyén maradjon
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem kis kellemetlenséget tud okozni egy leszakadt, vagy éppen leszakadni készülő gomb. Ha már el is veszett az apró „kiegészítő”, pótgomb híján az összes gombocskát cserélni kell majd. Ha még csak a cérna lazult meg, szerencsésebb a helyzet. Van egy tuti tippünk, ha nem szeretnél túl gyakran az apró pontok felvarrásával bíbelődni.

Gombok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gombok

Minden a cérnán, vagyis a gombot rögzítő fonalon múlik. Ha az kellően tartós, a gomb sem veszik el egyhamar. De mi tegyünk, ha híján vagyunk az igazán erős cérnának?

Íme, a legbiztosabb gombrögzítő!

Ha biztosra mennél a gombok rögzítését illetően, tudunk Neked egy szupertartós megoldást! Végy egy doboz fogtisztítóselymet és használd úgy, mint a cérnát! Rögzítsd azzal a gombot! Amire ügyelned kell a selyem kapcsán, az az, hogy lehetőleg ne viaszosat használj. Ez valamivel vastagabb és némileg csúszósabb a felülete is.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Megéri-e beépíteni a tetőteret?

Egy korszerű elvárásoknak minden szempontból megfelelő, komfortos padlástér kialakítása sokak számára kívánatos megoldásnak bizonyul. A kialakítás igényét illetően több cél lehet a mozgatórugó. Ugyanakkor az akadályozó tényezőkkel is szembe kell nézni, optimális esetben még a szakemberrel való szerződéskötést megelőző szakaszokban, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések.

Mutatjuk, mely országokba költözik a legtöbb magyar ember

Az egyik legnépszerűbb globális adatplatform, a Statista kimutatásai szerint az elmúlt évben a külföldre költözés főbb motivációi a jobb munkahely találása, a partner országában való új élet kezdése, valamint a továbbtanulási célok voltak. Mindezek mellett ugyanakkor kulcsszerepet játszott a célországtól remélt jobb életminőség, a személyes kihívások és komfortzóna feszegetések, a kaland- és felfedezésvágy. Sokakat pedig a klasszikus tiszta lappal kezdés vágya terelt egy idegen országba, emellett akadtak olyanok is, akik a nyugdíjas éveiket kívánták egy régen kiszemelt helyen tölteni. De vajon milyen szándékok állnak a magyar emberek külföldre költözésének hátterében?

Teljes a SopronFest programja

Mintegy 75 helyszínen csaknem háromszáz programmal várja a látogatókat a 2. SopronFest május 10. és 19. között. A pünkösdi hétvégére a Lővér kempingbe szervezett koncertek mellett a város számos pontján már napokkal korábban lesznek zenei, irodalmi, képzőművészeti és gasztronómiai események.