2014.11.18. 20:00:00 10589 18

Mucsi 10x – A röhögés garantált
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak olyan színészek, akiknek egy bizonyos karakter egészen egyszerűen jól áll, Mucsi Zoltán így van a káromkodással. Neki még ezt is megbocsátjuk, sőt, jóízűen röhögünk rajta, hiszen ez is a magyar nyelv sajátja, és a híres komikus annyi vicces epizóddal ajándékozta már meg a "műkedvelők" életét ezáltal. Most elővadásztuk a legszellemesebb jeleneteit, rövidfilmjeit és tévés szerepléseit.

Mucsi Zoltán egyik jelenete | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mucsi Zoltán egyik jelenete | Fotó: youtube.com

Kissé össze kellett szedni magam a bevezetés megírásához, mert a szemem még könnyes volt a nevetéstől... Nálam ezt a hatást a Munkaügyek c. sorozat egyik jelenete váltotta ki ("Lókittty"), de kíváncsi lennék, hogy kinél melyik momentum vágja ki a biztosítékot. Ha nem akartok úgy járni, mint én, ne nézzétek meg mind a 10 videót egymás után! Inkább osszátok be, így minden napra juthat egy kis Mucsi-féle humorbonbon.

Tanácsok Mucsi Zoltántól stressz ellen

Büdös vagyok?

A helyes viselkedés a dugóban

A kocsmáros - pszichológus

Kontroll

Mucsi, a vízszerelő - rövidfilm

Így kell öltönyben masszíroztatni

Állásinterjú 1.

Állásinterjú 2.

Coming out

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...