2022.11.21. 10:58:58 5248 216

Mormoták, figyelem! – 3+1 tipp, amivel könnyebben indul a reggel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tegye fel a kezét, aki szeret korán kelni! És most csápoljon az, aki tud korán kelni! Ti sem? Mert én sem. Pedig 7 napból minimum ötször muszáj lenne, hiszen vár a suli, ovi, bölcsi, munka! Lustálkodás helyett indítsuk be a napot néhány szuper tippel, ami a legreménytelenebb mormotáknak is beválhat!

Ébredés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ébredés

Csak egyenletesen!

Ugyan a hétvége arra való, hogy kipihend magad, van egy rossz hírünk: túl sokáig lustálkodni a hét utolsó napjain sem érdemes, mert így felborul a hétközben beállt ritmus, és hétfőn újra nehezen megy majd a korán kelés.

Iktasd ki az ismétlést!

Te is az a típus vagy, aki felébred az ébresztő első hangjára? Aztán majd még vagy ötször kinyomja a vijjogó telefont, mire tényleg kikászálódik az ágyból? Nem jól teszed! Ilyenkor igazából már nem pihensz, sőt, sokkal fáradtabban kelsz majd, mintha az első ébresztő után kimásznál az ágyból. Nem érdemes halogatni, pattanj ki az ágyból már elsőre. Ám ha mégsem tudsz lemondani a „csak még 5 perc”-edről, az első és a második ébresztés között teljen el legalább negyed óra. Így legalább pihensz is valamennyit két „csörgés” között!

Lélegezz mélyeket!

Bármilyen évszak is van, a reggeli friss levegő ébresztő hatással lehet ránk (na jó, télen azért ez erőteljesebb:-))! Amint kikászálódtál az ágyból, tárd ki az ablakot és lélegezz mélyeket!

Egészségedre!

A reggeli dehidtratáltság bizony nem igazán segít abban, hogy hamar magadhoz térj! Hörpints fel egy nagy pohár vizet ébredés után, és figyeld meg, hogy tested, lelked, elméd előbb felébred majd!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Még a széltől is óvnád? – Ne tedd, mert sokat árthatsz neki!

Az, hogy mindig mindentől meg akarjuk védeni a gyerekünket, gyakran az őszinte szeretet és gondoskodás jele. Azonban ha túlságosan óvjuk őket, az akadályozhatja a fejlődésüket és az önállóságukat. A kihívásokkal és nehézségekkel való szembenézés, vagyis a szembenézésre való megtanítás is a nevelői feladatok része.

Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) azt javasolja a parlagfű virágporára érzékenyeknek, hogy mielőbb kezdjék meg a gyógyszeres kezelést vagy keressék fel kezelőorvosukat a megfelelő gyógyszeres kezelés beállítása érdekében.

Lassan járj, tovább élsz! - A lassítás művészete

Hurry sickness (“sietés betegség”). Ez az angol kifejezés a sietést mint modernkori „betegséget” állítja elénk, noha nem tartozik a szorosan vett tényleges egészségügyi vagy mentális rendellenességek körébe. Mindennek ellenére nem hagyható figyelmen kívül, hiszen a „rohannom kell” üzemmód folyamatossá válása jelentős mértékben átrendezheti és átminősítheti az élet számos területét. Továbbá nem mentes a feszültségtől és aggodalomtól sem, így nagy a lehetősége annak, hogy nem tudjuk kihozni a legjobbat a pillanatokból. Hogyan változtathatunk ezen?