2023.09.20. 15:29:29 7177 264

Mit tegyél, ha hullik a hajad?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A hajhullás elleni küzdelemben sokféle természetes szert és módszert alkalmazhatunk. Fontos azonban megjegyezni, hogy a hajhullás okai egyéntől függően változhatnak, ahogyan a természetes kezelések hatékonysága is. Amennyiben a probléma tartós, vagy ha nem tudod azonosítani a hajhullás okát, érdemes orvoshoz fordulni.

Haj baj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Haj baj

Az alábbiakban néhány természetes módszert és szert mutatunk be, amelyek segítségedre lehetnek, ha hullik a hajad:

Aloé vera:

Az aloé vera gélt hajra és fejbőrre is alkalmazhatod. Hidratálja a fejbőrt és elősegítheti a haj növekedését.

Fejmasszázs

A rendszeres fejmasszázs javítja a fejbőr vérkeringését és serkentheti a haj növekedését.

Kókuszolaj:

A kókuszolajat hajápolási termékként is használhatod, mert hidratálja és táplálja a hajat. Ezenkívül antimikrobiális tulajdonságokkal is rendelkezik.

Étkezz egészségesen, tápanyagdúsan:

Az egészséges étrend természetesen hozzájárul a hajunk állapotának javításához. Jótékony hatással lehetnek rá például a D-vitamin, B-vitaminok, cink, szelén és a vas.

A hagyma leve:

A hagyma leve ként tartalmaz, amely elősegítheti a haj növekedését. Azonban az erős szaga miatt számolni kell az esetleges kellemetlenségekkel.

Zöld tea:

A zöld teában található antioxidánsok és katechinek segíthetnek a haj növekedésének serkentésében és a hajhullás csökkentésében.

Bánjunk óvatosan a fejbőrünkkel:

Kerüld a túlzott hajszárítást, forró vízzel való mosást és az erős fésülést, mivel ezek a tényezők károsíthatják a hajat és a fejbőrt.

Mielőtt bármelyik természetes kezelést alkalmaznád, javasolt konzultálni egy orvossal vagy hajszakértővel, különösen, ha a hajhullás súlyos vagy hosszú ideje fennáll. A hajhullás egészségügyi problémát is jelezhet, ezért fontos, hogy azonosítsd az okot és a megfelelő kezelést kapd.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...