2022.01.01. 11:00:23 6808 244

Mit csinálj január 1-jén? – Aktív és kevésbé aktív tippek az újév első napjára
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szinte hihetetlen, hogy már 2022-t írunk. Felfoghatatlanul gyorsan pörögnek az évek, jön egyik esztendő a másik után, mi meg csak kapkodjuk a fejünket, hogy hova is tűnnek a napok, hetek, hónapok. Újra itt egy január 1., amit érdemes a lehető leghasznosabban eltölteni.

Újév, pezsgő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Újév, pezsgő

Természetesen, a „hasznos” ebben az esetben viszonylag tág jelző, hiszen ezen a napon szinte bármi a javunkra válik, mindegy is, mivel foglaljuk el magunkat.

Tervezz!

Ha nem is hétre, napra pontosan, de tervezd meg, milyen lesz az idei éved. Írd fel a céljaidat, álmaidat, és nem árt körvonalazni az ehhez vezető utat sem.

Kirándulj!

Az elmúlt napok, netán hét punnyadásából elég, aktívkodnál egy kicsit? Öltözz fel melegen és vedd nyakadba a környék kirándulóhelyeit. Vagy csak szimplán célozd meg a várost és gyönyörködj még egy kicsit a karácsonyi fényekben.

Milyen diéta?

Az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás fontos. No de azért az újév napján lehet egy kicsit lazítani, ugye? Ma még belefér néhány szelet süti, vagy éppen pár szem szaloncukor, lelkiismeretfurdalás nélkül.:-)

Pihenj!

Hogy a pihenést számodra egy jó könyv, egy remek film, egy családi társasparty, egy jó beszélgetés jelenti, mindegy is. A lényeg, hogy kapcsolj ki!

Nevess!

Tudod, amit az év első napján csinálsz, azt teszed majd egész évben! Szóval, ha ma törekszel arra, hogy minél többet nevess, vidám légy, egész jó év lesz ez a 2022.:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...