2015.08.05. 13:00:00 8087 187

Mit árul el rólad a szobád színe?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Biztosan Neked is megvannak a kedvenc színeid, és a hálószobafalak preferált árnyalatát is kisilabizáltad már. Nem is gondolnád, hogy mennyi mindent elárul ez a személyiségedről. Mivel összetett karakterek vagyunk, lehet, hogy már többféle színnel is próbálkoztál. Az is mind Te voltál.

Zöld szoba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zöld szoba

Fehér

Imádsz aludni és a hálószoba a menedéket. Egy jó éjszakai alvás neked mindennél többet ér, éppen ezért a szobádban semmi nincs, ami elvonná a figyelmed a pihenésről. A falak nem üresek, de segítenek abban, hogy kiürítsd az agyad egy nehéz nap után, ami úgy tűnt, hogy soha nem ér véget.

Sárga és narancssárga

Imádod a napot, és ki nem hagynád a napfelkeltéket, még csak ébresztő órára sincs szükséged. (Ez mondjuk rám, mint sárga szobásra nem annyira igaz, bár tény, hogy szeretném látni a napfelkeltéket. ;)) A délelőtt a legaktívabb napszakod, olyan sok mindent megcsinálsz, hogy a nap hátra lévő részében általában nyugodtan lazíthatsz. Szerencsés embernek tartod magad, és tele vagy energiával. Egy kis napsugár vagy a közvetlen környezetednek. :) (Igaz! És természetesen szerények is vagyunk, mi, sárga szobásak. :))

A narancssárga még inkább élénkít, mint a sárga, ezért lehet, hogy nem annyira ideális választás a hálószoba falának.

Kék

Mindig is ez a szín volt a kedvenced, ezért nem tartott hosszú ideig a szoba színének kiválasztása. Megbízható vagy és őszinte, amit az ismerőseid értékelnek, de nem veszed magad túl komolyan. A szobádról rögtön beugrik a tenger, amit úgy imádsz. Lehet, hogy néhány erre utaló dekoráció is felvillan a falakon és a polcokon.

Bézs

Tudod mit szeretsz, kifinomult az ízlésed és jó a stílus érzéked. Valószínűleg sokáig kerested a bézsnek azt az árnyalatát, ami a legjobban kifejez téged, és a leginkább emlékeztet, arra a café lattére, amit abban az elbűvölő olasz városkában fogyasztottál. A barátaidat egészen biztos, hogy lenyűgözi a kecód.

Szürke

Szereted a letisztult és harmonikus dolgokat, így a hálószobádnak is ezt a trendet kell követnie. A ma divatos monokróm stílusirányzat pont kapóra jött, bár egy-két élénk színnel azért feldobhatnád a szoba melankolikusságát. Nyitott vagy az új dolgokra, de úgy gondolod, hogy jobb, ha előtte teszteled őket, vagy alaposan utána olvasol, mielőtt belevágsz valamibe. Fő az óvatosság!

Pink

Még mindig élsz-halsz a szórakozásért, szívesen csacsogsz a barátaiddal és minden társasági eseményen megjelensz. Kedvenceid az esküvők, ami nem csoda, hiszen romantikus alkat vagy. Szereted hangsúlyozni a nőiességed.

Lila

Misztikus és megfoghatatlan vagy, ám néha arrogáns. Szereted magad egyedinek és megismételhetetlennek látni, kedveled a művészeteket. Sokszor naivan mindent elhiszel, de ez is hozzátartozik a bájadhoz. Jó, ha tudod, hogy a lila szín tompítja a szexuális vágyat, így lehet, hogy a hálószobádnak mégsem ez a megfelelő választás.

Zöld

Lehet, hogy már többféle színű volt a szobád, hiszen örök megújuló vagy és cseppet sem unalmas. A gardróbod egészen biztos, hogy tele van különböző sálakkal, melyek mindig passzolnak az öltözékedhez. (Magyarul, szereted a divatot.) A barátaid bíznak benned, és gyakran fordulnak hozzád tanácsért. Szereted a természetet, ezt tükrözi a szobád is.

Barna

Intelligens vagy és talán egy kicsit régimódi. Fontos számodra a gondoskodás és a szorgalom, de nem kötődsz az anyagi javakhoz. Imádod a jó könyveket, így a hálószobád egyben olvasóteremként is szolgál. A klasszikusokat soha nem váltanád le e-könyvekre.

Vörös

Igazi kis bestia vagy, egy erőteljes személyiség. Mint minden az életben, a hálószobád is a szenvedélyességet tükrözi. De nem vetted észre, hogy nyugtalanul alszol? A piros szín élénkíti a szervezetet, ami nem biztos, hogy elősegíti a pihentető alvást. :)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Villámgyors gyümölcsös sütik

Nyaralás közben, főleg a nagy kánikulában az ember nem szívesen tölti az időt a konyhában, ha nem feltétlenül muszáj. Otthon főzőcskézünk, de ezt a folyamatot minél gyorsabban és hatékonyabban szeretnénk letudni. Azonban azt is figyelembe kell vennünk, hogy amellett, hogy gyorsak vagyunk érdemes hatékonyan is gondolkodni. Lehetőleg kis energiabefektetéssel nagyobb mennyiségű falatoznivalót készítsünk, ami laktató és nem is romlik a fejünkre azonnal, ha nem tesszük hidegre. Ilyenkor jöhet megoldásként szóba a gyorsan elkészíthető gyümölcsös süti. Praktikus, ízletes és bármikor fogyasztható, ha a család megéhezik. Nézzük milyen recepteket próbálhatunk ki.

Nem bírsz leállni a befőzéssel? – Készíts hagymalekvárt!

A nyár vitathatatlanul a lekvárok, befőttek, savanyúságok, vagyis az ízek télire történő elmentésének időszaka. Már nálad is sorban állnak a kamrapolcon házi készítésű finomságok, de úgy érzed, még hiányzik valami, a lenti recepttel bővítheted a repertoárt. Készíts hagymalekvárt!

Ízletes mikróban készült ételek

Tény, hogy vízben főzve sokkal autentikusabb élményt nyújthat egy étel ízvilága. Talán ezért is ódzkodnak tőle oly sokan, hogy mikróban készítsék el a vacsorájukat. Azonban vannak olyan fogások, amelyeket, ha a szükség úgy kívánja bátran elkészíthetünk mikróban is. Válogatásunk ételei nemcsak gyorsan elkészíthetők, hanem az ízük is kifogástalan! Szerintünk érdemes kipróbálni őket!