2015.08.25. 16:29:06 6410 191

Mission impossible: lehetetlen megnevettetni a spanyol bébit!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A Grumpy cat, azaz a morcos macska méltó emberszabású utódja a bosszús baba, akit egyszerűen lehetetlen felvidítani. Minél jobban küzdenek vele a szülei, hogy megnevettessék, annál jobban ráncolja a kis homlokát. Bár a szemfülesek elkaphatnak egy vigyort, de amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan el is múlik a jókedve.

Morcos baba | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Morcos baba | Fotó: youtube.com

Próbálkoznak csiklandozással, bohóckodással, a szája mosolyra húzásával, de a spanyol kis fiút nem lehet kizökkenteni. A morcos ábrázat ott marad az arcán. :) A videó nagyon gyorsan bejárta az internetet, augusztus 7-én posztolták és már több, mint 3 millióan látták. Imádni való pofa!

Ha a videót nem tudod lejátszani, itt elérheted.

És ha valaki nem ismerné Grumpy cat-et:

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...