2018.04.14. 10:58:11 12219 292

Mire jó a szárítógép? – No, erre biztos nem!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A szárítógép egy viszonylag nagy, kissé vagy nagyon zajos, ám egy nagyon praktikus háztartási készülék. Főleg egy erkély, udvar nélküli lakásban, de akár egy családi házban is, télen pláne! Szinte életmentő bír lenni, ha a gyerkőc által összekoszolt, sárban „bepanírozott” kabátra másnap is szükség van.

Mosó- és szárítógép - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mosó- és szárítógép

Különböző szárítási tippeket már mi is írtunk, ami viszont biztos, hogy semmi nem szárít úgy és olyan hatékonysággal, mint ez a masina! Persze, a gyönyörű, melengető tavaszi napsugarakat leszámítva!:-) De azért arra ügyeljünk, hogy bizony nem minden ruhaneműnek tesz jót egy-egy szárítógépes-kör! Ezek például még véletlenül se kerüljenek be a gépbe!

Melltartó, de főleg…

… az előformázott darabok! A szárítógépbe bekerülve elveszítik tartásukat, formájukat, vagyis mindent, amiért megvásároltuk az adott darabot.

Flitterek, felvarrók? El a kezekkel!

A különböző gyöngyökkel, matricákkal, egyebekkel díszített ruhadarabokat semmiképpen ne rakd a szárítógépbe, hiszen leválhatnak ezek a kis díszek. Sem a ruhának, sem a gépnek nem tesznek jót!

A harisnyád sem szereti a szárítást!

Semmiképpen ne kerüljön a nejlonharisnya sem a gépbe, hiszen nagyon könnyen tönkreteheti azt.

Szőnyeg, csúszásgátló felülettel!

A fürdőben, WC-ben használt szőnyegeknek sem tesz jót a szárítógép, hiszen leválhat a csúszásgátló része. Sőt, akár túlzottan fel is forrósodhat ez a műanyag darabka.

Ha strandra készülsz!

A fürdőruha, bikini, fürdőnadrág semmiképpen nem mehet a szárítóba! Tönkreteszi, megnyújtja az anyagot, mely elveszti rugalmasságát. De amúgy ezek a ruhadarabok amúgy is könnyen száradnak!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...