2016.12.24. 08:36:12 13097 267

Kis apróság, nagy könnyebbség – Így száradnak gyorsabban a ruhák
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nyáron szinte egyik pillanatról a másikra szárazak a frissen mosott ruhák. Ha olyan szerencséd van, hogy kertes házban laksz, az őszi napsütésben sem kell a benti teregetéssel bíbelődni, a napfény megoldja a szárítást. Ám ha se udvar, se erkély, akkor otthon napokig kerülgetheted a száradó ruhákat.

Teregetés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Teregetés

A legideálisabb egy szárítógép lenne, de az vagy a fürdőszobánkba nem fér be, vagy a pénztárcánkba… De egy apró trükkel segíthetünk magunkon.

Elő a törcsivel!

Ha szeretnéd, hogy ruháid gyorsabban száradjanak, így időt, energiát spórolhass meg, tegyél egy kisebb frottírtörölközőt a mosatlan ruhák közé, a mosógépbe. Ez mosás közben magába szívja a felesleges nedvességet, leredukálva így a ruhák száradási idejét.

Forrás: haushaltstipps.net

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?

A nyár lédús és édes csemegéje: a tápanyagokban gazdag dinnye

A nyári szezontól leválaszthatatlanná vált dinnye tápanyagban gazdag, édes, lédús, zamatos és kiváló forrása a rostoknak, a K-vitaminnak, a káliumnak és a réznek. Mitől válik még tökéletes „nyári snack”-ké ez a C- és B6-vitaminban is bővelkedő, a tökfélék családjába tartozó haszonnövényfaj?

Örüljünk, hogy itt a nyár! – A legjobb dolgok a forró évszakban!

A kánikula idején a mindennapok nyüzsgése lassabbá válik, teret engedve a feltöltődésnek és a szórakozásnak. Akár a tengerparton sütteted a hasad, akár a hegyekben túrázol, a nyár a legjobb időszak arra, hogy kikapcsolódj, új élményekkel gazdagodj, és feltöltődj a természetben. Élvezd a nyár kínálta lehetőségeket, és hagyd, hogy a napsütés és a szabadság felfrissítse a tested és a lelked!