2016.12.24. 08:36:12 12951 267

Kis apróság, nagy könnyebbség – Így száradnak gyorsabban a ruhák
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nyáron szinte egyik pillanatról a másikra szárazak a frissen mosott ruhák. Ha olyan szerencséd van, hogy kertes házban laksz, az őszi napsütésben sem kell a benti teregetéssel bíbelődni, a napfény megoldja a szárítást. Ám ha se udvar, se erkély, akkor otthon napokig kerülgetheted a száradó ruhákat.

Teregetés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Teregetés

A legideálisabb egy szárítógép lenne, de az vagy a fürdőszobánkba nem fér be, vagy a pénztárcánkba… De egy apró trükkel segíthetünk magunkon.

Elő a törcsivel!

Ha szeretnéd, hogy ruháid gyorsabban száradjanak, így időt, energiát spórolhass meg, tegyél egy kisebb frottírtörölközőt a mosatlan ruhák közé, a mosógépbe. Ez mosás közben magába szívja a felesleges nedvességet, leredukálva így a ruhák száradási idejét.

Forrás: haushaltstipps.net

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

„Szabad szappanozni…” – Erre használd a szappant a kézmosáson kívül!

Lehet szögletes, kerek, kicsi, vagy nagy, boltban vásárolt, kézműves, vagy akár házilag, általad készített. Az illatát nézve pedig a variációk száma végtelen. Naná, hogy a szappanról van szó, ami nem csak bőrünk ápolására szolgál, hanem a háztartás, otthonunk számos pontján bevethető még!

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.