2018.10.26. 15:13:50 8561 322

Mire jó a könyvtártagság? Láss a könyveken túl!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hébe-hóba jut időd könyveket olvasni, ezért azt gondolod, hogy nem érdemes könyvtárjegyet kiváltanod? Pedig a könyvtári tagság messze túlmutat a könyvkölcsönzésen! Számos más jellegű kiadványt és szolgáltatást vehetsz igénybe, ha lapul egy könyvtárjegy a zsebedben.

Könyvtárban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Könyvtárban

A könyvkölcsönzésen túl érdemes az alábbi lehetőségeket kihasználni egy könyvtári beiratkozás után:

  • nyomtatott és digitális magazinok kölcsönzése,
  • e-könyvek olvasása,
  • hangoskönyvek kölcsönzése,
  • CD-k, videók kölcsönzése.

A könyvtárak számára egyre fontosabb, hogy minél jobban olvasóbaráttá váljanak:

  • A nagyobb könyvtárak online rendszert vezettek be, amin keresztül kölcsönzési időt hosszabbíthatunk, vagy előjegyezhetünk bármilyen nyomtatott kiadványt.
  • Amennyiben az adott könyvtárban nincs meg a keresett tétel, azt más könyvtári rendszerekből lehetőség szerint beszerezik nekünk.
  • A könyvtári számítógépeken pedig speciális elektronikus gyűjteményekben böngészhetünk.

Továbbá számos érdekes programot szerveznek országszerte a kisebb-nagyobb könyvtárakban, amiket érdemes nyomon követni. Ilyenek például a közönségtalálkozók, a filmvetítések vagy a minikiállítások.

Néhány könyvtár szolgáltatásai között még ingyenes karriertanácsadást is találunk, ezek keretein belül szintén segítséget kaphatunk az önéletíráshoz. Csatlakozhatunk könyvklubokhoz, de részt vehetünk különböző tanfolyamokon is, amiknek a könyvtár, mint közösségi tér ad otthont.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...