2020.04.19. 18:14:20 8055 287

Mindent a kis kedvencek kényelméért! – Barkácsolj a háziállatodnak!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy kutyusnak nem nehéz örömet okozni. Egy cica elismeréséért viszont meg kell küzdeni. Hogy egy aranyhalért mit kell tenni, azt nem tudjuk, de bízzunk abban, hogy egy házilag barkácsolt akvárium számára a tömör gyönyör.:-)

Kutya - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kutya

Hogy ezt kiderítsd, vagy éppen bebizonyítsd, vagy cáfold, barkácsolj neki ezt vagy azt, de leginkább olyat, amiben ő úszni, Te pedig gyönyörködni tudsz!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...