2017.02.14. 17:00:08 14666 276

Milyen egy igazi hollywood-i csók? 13 filmes csók Valentin-napra!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mi lehetne romantikusabb Valentin-napon, mint egy szenvedélyes csók? Nos, egy szenvedélyes hollywood-i csók! Bár a valóságtól igencsak elrugaszkodik egy-egy filmes csókjelenet, néha kell egy kis szirupos csöpögés a szívnek, és február 14-én ez talán megengedett. Lássuk, melyek a legemlékezetesebbek!

Kaliforniai álom csók | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kaliforniai álom csók | Fotó: youtube.com

Lássuk, melyek a legemlékezetesebb hollywood-i csókok, szerintünk! A lista nem tükröz különösebb sorrendet, elég nehéz lenne győztest hirdetni...

1. Elfújta a szél (Gone with the wind)

Scarlett (Vivien Leigh) és Rhett (Clark Gable) klasszikus jelenete, amikor minden széthullik körülöttük, ők egymásra találnak.

2. Szélhámos fivérek (The Brothers Bloom)

Bloom (Adrien Brody) és Penelope (Rachel Weisz) csókja egyszerre szenvedélyes és nagyon-nagyon vicces, emlékeztet minket arra, hogy nem szabad magunkat olyan komolyan venni, és a szerelmet élvezni kell. :)

3. Szerelmünk lapjai

Noah (Ryan Gosling) és Allie (Rachel McAdams) végigcsókolózzák a filmet, ám van egy nagyon szenvedélyes csókváltásuk az esőben, meg egy a házfalnál, és tényleg sorolhatnánk tovább...

4. Álom luxuskivitelben

Paul (George Peppard) és Holly Golightly (Audrey Hepburn) a film végén azért egymásra talál, és az eső csak esik, esik... ;)

5. Ghost

Miután elveszítette szerelmét egy tragikus, utcai gyilkosság során, Molly (Demi Moore) kap még egy esélyt, hogy megcsókolja élete szerelmét, Sam-et (Patrick Swayze), immár szellemként. Ja, és a zene..., a film zenéjét sem felejtjük el soha (Righteous Brothers - Unchained Melody)

6. Kegyetlen játékok

Legendás csókjelenet, főleg, pasi szemmel, hiszen két csaj váltja, Sarah Michelle Gellar és Selma Blair.

7. Pókember

Pókember (Tobey Maguire) és Mary Jane (Kirsten Dunst) csókja sem kevésbé emlékezetes, mint a többi, fejjel Pókember fejjel lefelé, ahogy csak ő tud. Izgi.

8. Titanic

Jack (Leonardo DiCaprio) egyszerűen leveszi Rose-t (Kate Winslet) a lábáról, amikor a hajó orrán megcsókolja.

9. Casper

Még egy szellem csók, egy kis tiniszerelem. Amikor Casper (Devon Sawa) fiúvá változik, megcsókolja Kat-et (Christina Ricci), ám a csók végére ismét szellemmé válik.

10. Közelebb (Closer)

Csak mert imádjuk Jude Law-t és persze Julia Roberts-et is.

11. A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey)

Akármilyen lagymatag is a film könyvhöz képest, szenvedélytől fűtött csókjelenetekben nincs hiány, ilyen volt például az első csók is, amit Christian (Jamie Dornan) és Ana (Dakota Johnson) váltott a liftben.

12. Deadpool

Elsősorban nem romantikus film, de azért megvan az a bizonyos szerelmi szál, klasszikus és kevésbé klasszikus csókjelenetekkel - Wade (Ryan Reynolds) és Vanessa (Morena Baccarin) kitesznek magukért, no. :D

13. Kaliforniai álom (La la land)

Az elmúlt évek legromantikusabb filmjének tartják a decemberben megjelent Kalifornia álom című filmet, melyben Emma Stone and Ryan Gosling felejthetetlen csók jelentekkel fűti fel a mozitermeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...