2018.04.11. 16:24:06 15891 359

Miért nem kívánod? - 5 dolog, ami kinyírja a libidót!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A legtöbb embernek a szexuális élete egy hullámvasút: egyszer fent, egyszer lent, egyszer sikítasz az örömtől, máskor inkább sírnál... De hát az életben ez talán mindennel így van. Ez az öt dolog azonban kifejezetten gyilkos a libidóra nézve, és változtathatsz rajta!

Párkapcsolati probléma - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Párkapcsolati probléma

1. A stressz

Természetes a stressz a leggyakoribb okok között van, pedig a szex segíthetne a levezetésében. Amikor azonban benne vagyunk egy stresszesebb élethelyzetben, nehéz racionálisan gondolkoznunk. Éppen ezért ki kell ötölnöd egy stratégiát a stressz levezetésére, és rendszeresen napi rendbe kell iktatni azokat a dolgokat, amelyek segítenek neked! Például a sport, a meditáció, az egészségesebb étkezés stb. Itt van néhány szuper tipp, hogyan vezesd le a felgyülemlett feszültséget>>

2. Párkapcsolati gondok

Ha éppen valamilyen problémával küzdötök, akkor érthető, hogy nem kívánod a szexet. A leggyakrabban a nem megfelelő kommunikáció vagy annak teljes hiánya okozza a gondokat. Mondanánk, hogy beszéljétek ki magatokat, de ha nem tudtok olyan jól kommunikálni, akkor ez valószínűleg nehézséget fog okozni... Marad a szőnyeg alá seprés. Vagy felkereshettek egy pszichológust is, egyáltalán nem szégyen, és nem vagytok ezzel egyedül.

3. Alkohol

Kétélű fegyver az ital: egy kevéstől ellazulhatsz, és még meg is jöhet a kedved a szexhez, azonban ha túl sokat ittál, azzal éppen az ellenkezőjét érheted el. Ráadásul a partner számára biztosan lelombozó egy részeg ember látványa, szinte 100%, hogy nem szívesen szexel veled... Ha úgy érzed, nem megy alkohol nélkül, mindenképpen keress fel egy szakembert!

4. Alváshiány

Ha álmosak vagyunk, akkor szinte biztos, hogy nem túl sok kedvünk van a lepedőt összegyűrni. Persze nem azt jelenti, hogy nem lehet néha napján “felébreszteni az alvó oroszlánt”, ugyanakkor hosszú távon egyre kisebb és kisebb esély lesz a szeretkezésre. Derítsétek ki, hogy mi miatt nem alszotok eleget, és próbáljátok meg orvosolni a problémát. Amint kialudtátok magatokat, jöhet a maraton! :)

5. Gyerek a háznál

Akinek van, az tudja, nehéz a gyerekek mellett szülőből szex istenné és istennővé válni egyik pillanatról a másikra, de talán nem is kell. Fogadjátok el, hogy ez egy átmeneti időszak, és használjatok ki minden adandó alkalmat, ha pedig magától nem teremne ilyen, szervezzetek le egy bébiszittert, vagy vigyázzon a gyerekre a nagyi.

Még az alábbiak is szórakozhatnak a libidóddal:

  • bizonyos gyógyszerek
  • testképzavar
  • elhízás
  • erekciós problémák
  • tesztoszteron szint csökkenése a korral
  • depresszió
  • menopauza
  • egészségtelen étkezés, túl nehéz ételek lefekvés előtt

Bármi is okozza a gondot, tudd, hogy orvosolható. A legtöbbször már a felismerés is segíthet, és csak egy kis akaraterő kell ahhoz, hogy vissza fordítsátok a dolgokat, ám vannak olyan esetek, amikor szakemberhez kell fordulni. Ne habozzatok, ha úgy érzitek, hogy erre lenne szükség, még mindig jobb, mint a homokba dugni a fejünket.

Forrás: webmd.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...