2018.12.30. 17:27:51 10591 343

Mi van, ha egyedül ér az éjfél? – Nyugi, a szilveszter egyedül is jó móka!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Míg korábban el sem tudtad képzelni, hogy a szilvesztert ne társaságban töltsd, addig idén úgy alakult, hogy egyedül ugrasz át az új évbe? Akár Te vágytál egy kis csöndre, akár a véletlen hozta így, ne csüggedj, egyedül is jól érezheted magad ezen az estén!

Szilveszter egyedül - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szilveszter egyedül

Íme, néhány program, tipp, amivel feldobhatod a napodat, estédet!

Már napközben „készülődj”!

A nap folyamán felkeresheted barátaidat, családtagjaidat, tehetsz egy túrát, amikor is végiglátogatsz mindenkit! Egy kis beszélgetés itt, egy kis beszélgetés ott, és máris jobb lesz a kedved!

És az este!

  • Ha nem félsz a petárdáktól:-), viszont szereted a nyüzsgést, sétálj egyet a városban! Az összejövetelre igyekvő csapatok vidámsága rád is hamar átragad!:-)

Ha inkább otthon maradnál…

…akkor is válogathatsz a programok közül!

  • Hetek, akár hónapok óta halogatod a kedvenc könyved végigolvasását? Hát vesd bele magad az izgalmas történetbe, járj a végére!

  • Ha inkább a szemedet lakatnád jól, válogass kedvenc, már látott, vagy éppen a filmes bakancslistádon szereplő alkotások közül!

  • Legyünk őszinték, igazi szilveszteri műsor manapság igencsak ritka a televízióban! Hát használd ki a modern technika vívmányait, keress az interneten régi, igazán szórakoztató szilveszteri műsorokat!

  • Szintén jó ideje tervezed, hogy kipakolod a szekrényedet, és kiszelektálod a ruháidat? Ez az este éppen alkalmas erre! Tarts rögtönzött divatbemutatót, meglehet, a régi, kidobásra szánt ruhákban újra látsz fantáziát!

  • Hallgass zenét!:-) Elsőre talán snassz ötletnek tűnhet, végülis egy házibuliban, szórakozóhelyen is azt hallgatsz! Ám annyi különbség van, hogy Nálad csakis a Te kedvenc slágereid szólnak majd!

  • Eljött a szuper kozmetikai kezelések ideje! Egy forró fürdő, ilyen meg olyan arc- vagy hajpakolás, és tökéletes lesz az óévi relax!

Szóval, nincs minden veszve, ha egyedül köszönt Rád az új év! Csak kreatívan, és hamar elillan az este!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink