2015.09.15. 15:32:46 16155 311

Mi legyen a régi gumiabronccsal? - 7 klassz ötlet
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nappaliban, a gyerekszobában, a teraszon, az udvarban, a kertben, sőt, akár a ház falán is új életre kellhet egy régi gumiabroncs. Hogyan lesz a szemétből kincs? 7 elképesztő új ötlet, amihez csak némi kreativitásra, használt gumiabroncsokra és talán egy segítőkész férjre lesz szükséged.

Kis asztal a nappaliban

Egy kis kézügyesség nem hátrány ennek az asztalnak a kivitelezésénél, de anyagilag mindenképpen megéri. Egy régi gumi, egy furnérlemez alulra, egy felülre, valamint lábak az asztalnak (de akár lábak nélkül is elképzelhető), ragasztó és kétféle kötél.

Forrás: goodhousekeeping.comForrás: goodhousekeeping.com

Ágy a kutyának

Egy gumiabroncs és egy párna alkotja ezt a fantasztikus kutyaágyat, amit a kedvenced imádni fog!

Forrás: goodhousekeeping.comForrás: goodhousekeeping.com

Magaságy

A kerti magaságy egy speciális változatát készíthetjük el gumiabroncsokkal, amely segítségével könnyebb lesz a növénygondozás és a védelem is.

Forrás: goodhousekeeping.comForrás: goodhousekeeping.com

Polc a fiú szobába

Nagyon autentikus dekoráció egy matchboxokat tartó polc körülötte egy régi gumiabronccsal. Minden fiú odalenne érte.

Forrás: goodhousekeeping.comForrás: goodhousekeeping.com

Cikkajánló: Menő gyerekszobák

Virágágyás

A balkonládák helyett kipróbálhatsz egy ilyen kézzel készült virágos ládát is gumi abroncsból.

Forrás: goodhousekeeping.comForrás: goodhousekeeping.com

Kerti asztal

Teljesen ellenáll az időjárás viszontagságainak, s könnyen téliesíthető. Egyszerűen csak szétszedjük, és elemenként elrakjuk a pincébe. A gumiabroncsok színe minden tavasszal felújítható vagy változtatható.

Forrás: goodhousekeeping.comForrás: goodhousekeeping.com

Homokozó

Ha nincs nagy hely a homokozónak, akkor szerezz egy nagy méretű gumiabroncsot, fesd le, és töltsd meg homokkal.

Forrás: goodhousekeeping.comForrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.

Mert a tökéletes tükörtojás igenis létezik! – Íme a titok!

A tojást sokféleképpen készíthetjük el, ezáltal lehet belőle finom reggeli, gyors vacsora, vagy a „mit főzzek ma?” kérdést megoldandó villámebéd. Ott van szinte minden ételükben, legyen szó főfogásról, desszertről, vagy éppen levesről. Az elkészítési módját illetően pedig mindenkinek más a kedvence.