2020.06.10. 15:48:12 10848 336

Mi is az a feng shui? Ezt takarja a szél és a víz művészete
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kínaiak hosszú évezredek óta építik épületeiket és kertjeiket a feng, azaz a szél és a shui, szó szerinti fordításban, víz által „kijelölt” szabályok szerint megtervezve. Ezáltal a harmónia és a oltalmazottság érzete veszi őket körül. Ez számunkra is elérhető!

Feng Shui - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Feng Shui

A feng shui nemcsak a bútorok más helyre tologatásáról és szimbólumnak használt dekorációs tárgyak kihelyezéséről szól! Habár itt a legkönnyebb alkalmazni, főleg a nyugati gondolkodású társadalmakban.

Mi is pontosan a feng shui?

A feng shui alapelve szerint minden, ami körülvesz minket folyékony energiából áll, illetve abból építkezik. Ha tudományosabban akarnánk megfogalmazni, akkor mondhatnánk úgy is, hogy ez a szabályrendszer az ember környezetével és a természettel való harmonikus együttműködésének a művészete, amely során - többek között - a mentális és a fizikai egészségre helyeződik a hangsúly a pozitív energiaáramlás következtében.

Feng shui elemek

Fa – Növekedés és kreativitás. A növények és fából készült bútorok elősegítik személyes fejlődésünket.

Föld – Stabilitás és egyensúly. Kövek, kristályok és tájképek, mint a föld elem megtestesítői erősítik ezeket a hatásokat.

Fém – Logika és intelligencia. Az apró fémtárgyak, de akár a fém fényképkeretek is élesíthetik az elménket.

Víz – Bölcsesség és derű. Pihentető hatásúak a fényvisszaverő felületek és a tükrök, vagy leginkább a vízhez kapcsolódva az akváriumok, kis szökőkutak. A víz elem segít a tisztánlátásban is.

Tűz – Szenvedély és energia. A piros tárgyak és az égő gyertyák tudják leginkább fókuszálni azokat az energiákat, amelyek a vitalitásért és az átalakulásért felelősek. Az egyensúlyba hozandó életterületre koncentrálva tehát az öt elem segít nekünk.

Azonban a mi feladatunk az, hogy a Chi, magyarul az energia akadálytalanul áramolhasson felénk - és az otthonunkban is.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...