2016.12.17. 17:42:08 13234 310

Mert van, ami fontosabb, mint a szex – Még a férfiaknak is
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem egy vicces rajz született már azzal kapcsolatban, mi járhat a nők, illetve a férfiak fejében. Ezek szerint, míg a hölgyek gondolatai elég sokfelé cikáznak, addig a férfiak agya csupán néhány dolgon jár. Ám ezek közül is kiemelkedik a szex, mely központi helyet tölt be mindennapjaikban.

Szerelmes férfi - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szerelmes férfi

Persze, tudjuk, hogy ez csupán vicc, és a kielégítő szexuális élet mindkét nem képviselői számára egyaránt fontos. Esetleg a férfiaknak egy kicsit fontosabb.:-) Mert egy iciri-picirit többet gondolnak az ágytornára. De szerencsére, nem csak ez a lényeges számukra egy kapcsolatban. A következő pár dolog legalább annyira számít, mint a szex.

Bízz benne!

Valószínűleg nem meglepő, hogy a férfiak egyáltalán nem tartanak igényt a féltékenységi jelenetekre, a drámai veszekedésekre. Pláne, ha okot sem adnak rá (de ha adnak, akkor sem)! Szeretik, ha bíznak bennük, mert nekik is jól esik, ha azt érezhetik, hogy milyen szuper pasik. Arról azért ne feledkezzünk meg, hogy a megbízhatóság visszafelé is legalább annyira fontos számukra is.

Értsd meg!

Fogadd el őt olyannak, amilyen, ne akard megváltoztatni, és megnyílik Neked. Ha beszél, hallgasd meg, legyen szó a munkáról, a haverokról, vagy a legutóbbi meccsről. Érdeklődj, és ő ezt értékelni fogja.

Biztasd!

A férfiak állandóan keresik a visszaigazolást, hogy ők igenis jók. Jók a munkában, jó partnerek egy kapcsolatban, jók az apaszerepben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy a nap 24 órájában dicsérgetni kellene őket. De szeretik, ha időnként elismerik a tehetségüket, igyekezetüket. A kölcsönös biztatás, dicséret nagyon fontos számukra egy kapcsolatban.

Forrás: brigitte.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!