2018.04.08. 17:43:39 10247 319

Mert a kanál nem csak evésre való! – Videó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt tudjuk, gyerekkorunk óta, és mi is bőszen adjuk tovább gyermekünknek a következő, örök érvényű szabályt, miszerint kés, villa, meg ugye az olló, na, az a gyerek kezébe aztán nem való! És a kanál? Az már igen! De persze, csakis kizárólag evésre használhatja a gyerkőc… is, meg a felnőtt is! Mégis, mi másra?

Evőkanál - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Evőkanál

Na jó, azért legyünk őszinték, azt mindannyian tudjuk, hogy a kanállal bizony csuda érdekes dolgokra lehet képes az ember. És most nem a kanál szárának hajlítgatására gondolok! De még csak nem is arra az elcsépelt vígjátékos poénra, miszerint a börtönben raboskodó főhős hetek, hónapok, évek alatt egy kanál segítségével ássa ki magát a fogságból. Talán nem lepődik meg senki, hogy a kanál bizony hangszer is! És hála a különböző közösségi oldalaknak, videó megosztó portáloknak, vagyis úgy általában az internetnek, most már azt is tudjuk, milyen mesterien is lehet bánni ezzel az eszközzel, mármint hangszerként. A csak „Kanalas Hölgyként” elhíresült asszonytól bizony sokat lehetne tanulni. De hallgatni is élvezetes!:-)

A hölgyről többet itt és itt tudhatsz meg, zenésztársa, Chris Rodrigues közösségi oldalát pedig itt találod (angol nyelvű oldalak!).

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink