2016.01.02. 19:10:22 8931 247

Mennyi az annyi? - Ideális magasságkülönbség a tökéletes csókhoz…?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Meglehet, ezt a felfedezést is a brit tudósok lelkes munkájának köszönhetjük. Nem mintha egy kapcsolat boldogsága, két ember együttműködő képessége, egy kapcsolatban azon múlna, magasságukban hány centiméter különbség van. Ám egy kutatás szerint a tökéletes csókhoz nem mindegy, mennyi az annyi.

Csók és magasság - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csók és magasság

Mert ha túl magas a férfi, az sem jó, hiszen a nőnek túlságosan ki kell nyújtóznia, hogy elérje vágyai tárgyát, illetve annak csókra csábító ajkait. Ám a tökéletes csók szempontjából az is problémás, ha a teremtés koronája valamivel alacsonyabb kedvesénél, hiszen úgy a hölgy háta esetleg megfájdulhat a folyamatos „görnyedés” miatt. De sajnos az egy magassággal bíró nők és férfiak számára sem hozott túl jó eredményt a felmérés: itt ugyan szó sincs görnyedésről, ám túl magas-túl alacsony párosnál túlzásba vitt nyújtózkodás itt teljes mértékben hiányzik.

Hát akkor mégis mennyi az annyi?

Ahhoz, hogy tökéletes csók csattanjon kettőtök között, az erősebbik nem daliás képviselőjének legalább 9 %-kal magasabbnak kell lenni szíve hölgyénél. Vagyis egy 165 centiméter magas nő mellé egy 180 centiméter magas úr dukál, már ami a csókot illeti.

Szerintünk érdekes, bár nem valószínű, hogy emiatt felrúgnánk egyébként jól működő párkapcsolatunkat. :-)

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...