2019.03.28. 17:34:58 10111 253

Melyik farmer illik leginkább az alakodra? Itt a nagy fazonmustra!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vajon létezik olyan farmernadrág, amelyik megfizethető, hosszú lábakat csinál és még kényelmes is? A válasz teljes mértékben az igen! Ha te nem így érzed, akkor még biztosan nem próbáltál fel elég fazont.

Szűk farmer - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szűk farmer

Alma alkat vékony lábakkal

Hogy a test kontúrját egyensúlyba hozzuk, válasszunk olyan farmert, amely szára egyenes (straight). A láb formáját szorosan követő, azaz skinny farmerok épp a legszélesebb testrészünkre terelik a figyelmet, kerülendők. A stretch anyagú nadrágok jó szolgálatot tehetnek, de vigyázat! A farmer nem leggings, ha túl szoros, akkor a méret nem megfelelő. Elegánsabb napokra a fekete színű farmer teljesen jó választás. A nagy hátsó zsebek sem fogják szélesíteni a fenekedet!

Telt formák

A telt hölgyek rémálma, ha hurkák keletkeznek a ruhától. Ne vásárolj kisebb méretet a ténylegesnél, mert a túl kicsi derékrész fölött ki fog buggyanni mindaz, amit össze szeretnél tartani. A túl bő ruhákat viselő személy pedig inkább látszik hanyagnak. Ezek helyett keress erősebb anyagból és sötétebb színben készült nadrágokat. A slim, a skinny és a magasabb derekúak (optikailag karcsúsítja a combot) között is válogathatsz, de a világos színek kerülendők. Az egyenes szabású farmerekből a kissé fényes hatásúakról sem kell lemondani!

Lapos hátsó

Szerencsére a stretch farmerek itt is csodát tehetnek, főleg, ha fenékemelő szabással és magas derékrésszel vannak párosítva! A stratégiai helyekre varrt hátsó zsebek pedig tovább kerekíthetik a látványt. A farmer szára lehet egyenes, szűk vagy akár háromnegyedes is, mindegyik praktikus, amiket lapos és magassarkú cipővel is hordhatsz.

Alacsony termet

A pénztár után minden nadrág első útja a varrónő felé esik? Ne bánd! Az alacsony nők legnagyobb segítőtársai a függőleges vonalak és minták nem is olyan ritkák, mint gondolnád. A megfelelő cipővel pedig tovább nyújthatsz az alakodon. Ha magadtól sohasem választottál volna széles szárú farmernadrágot, itt az ideje a próbafülkébe vonulni vele, hogy meglepődj! Az egyenes szabású, két oldalukon függőleges csíkkal díszített fazonok most nagyon trendik, de szintén jó választás a lábak középvonalában koptatott farmer.

Magas termet

Ha hosszú lábakkal áldott meg az ég, akkor se félj a magas derekú nadrágoktól, csak ez a derékvonal ne legyen túl magasan, max. a köldök vonalában. Modern, de kényelmes választás ez. A magas, vékony lányok úgy érhetnek el farmernadrággal homokóra alakot, hogy bővülő szárú, széles hátsó zsebű darabot választanak belőle.

Ugye milyen jó, hogy most az a divatos, ha nem takarja anyag a bokát?

Forrás: goodhousekeeping.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...