2019.10.29. 05:54:13 6093 197

Megvan már a halloween kosztümöd? – Minimál jelmezek az esti bulira!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Akár Te, akár a gyerkőcöd, unokád készül ma este egy szuper halloween buliba, jelmez nélkül senki nem indulhat útnak. Ha ötlet híján vagy, miben is érdemes ma este lazítani, egyszerűsítsd le a dolgot! Végülis, miért kellene a teljes szettedet átvariálni?

Körmök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Körmök

Az ördög a részletekben rejlik, szokták mondani. Hát, koncentrálj Te is csak az „apróságokra”, már ami a ma esti jelmezedet illeti! Nem kell tetőtől talpig jelmezbe bújnod ahhoz, hogy a Tiéd legyen a legötletesebb kosztüm!

Elő a körmökkel!

Ha másra már nincs időd, sem energiád, pingálj a körmödre valami igazán halloween-it! De ha narancssárga körömlakkot kombinálsz feketével, az is megteszi!

Egy kis zselé, egy kis hajlakk!

No, és némi fantázia, és máris kész az esti jelmezed! Egyszóval rittyents magadnak valami extrém, különleges frizurát és indulhat a buli!

Szeretsz sminkelni?

Ha a válasz igen, akkor bátran engedd el a fantáziád ma este! Készíts extrém sminket, használd a színeket!

Kutass a padláson!

Extrém kiegészítőkkel valószínűleg tele a padlás, de szó szerint! Egy kissé hiányos plüssmackó, egy eldeformálódott fejű baba szuper kellék lehet ilyenkor.

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...