2020.03.14. 14:55:11 10338 366

Megható az olasz Flash Mob - Lélekben velük vagyunk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ablakban, erkélyen, balkonon. Fedőkkel, serpenyőkkel, fakanalakkal, gitárokkal, a kezükkel, a hangjukkal: az olaszok zenélnek, énekelnek a karanténban, és ismét megmutatják a világnak mennyire összetartó, alázatos és - járvány idején is - jó kedélyű nemzet az övék.

Róma, Szent Péter bazilka - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Róma, Szent Péter bazilka

Volt, ahol az olasz himnuszt, volt, ahol balladákat énekeltek, volt, akik csak zajongtak egy keveset, de az olaszok a karanténban is próbálják megőrizni a azt a bizonyos olasz életérzést..., és kicsit felrázzák magukat.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...