2014.12.16. 12:56:58 3787 19

Még nincs vége az évnek: 5 dolog, amit megtehetsz!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Dobd fel az év utolsó heteit egy-két változtatással a hétköznapi rutinodban! Nem kell nagy dolgokra gondolni, lehet, hogy elég lesz egy-két színes harisnya, egy új könyv vagy egy új sport kipróbálása is! A lényeg, hogy valami olyan újdonság legyen, amit mindig is ki akartál próbálni, esetleg már nagyon rég nem volt lehetőséged rá. Most itt az idő: érezd jól magad!

Érezd jól magad! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Érezd jól magad!

1. Kapcsold ki a telefonod!

Vagy legalábbis kapcsold ki, felejtsd otthon, merítsd le és ne töltsd fel… Relaxálni, pihenni, kirándulni csak akkor lehet igazán, ha senki nem zavar meg közben.

2. Felejtsd el a TV-t!

Micsoda különbség! Azonnal több időd lesz olvasni, főzni, a barátokkal beszélgetni, kellemes zenét hallgatni és ellazulni sőt, sportolni is! Nem kell minden estét a doboz előtt tölteni, ennél sokkal érdekesebb dolgokkal is eltelhet az a pár óra szabadidő. A televíziózás a legkényelmesebb, de a legrosszabb megoldás a pihenésre!

3. Próbálj ki egy új stílust!

Miért nem találsz ki egy eredeti ötletet, amivel feldobhatod a ruhatárad és növelheted az önbizalmad? Ha eddig nem hordtál színes sálakat, most itt a szezonja. Vagy vásárolj egy új parfümöt, próbálj ki egy teljesen más típusú illatot, mint amit megszoktál! Hordj sűrűbben szoknyát, színes és mintás harisnyákkal!

4. Próbálj ki egy olyan ételt, amit még soha nem ettél!

Adj az ízlelő bimbóidnak is valami újdonságot! Igyál vagy egyél valami olyat, amit ezelőtt még soha! Például próbáld ki a sushit vagy kínai és indiai ételeket. A Thai konyha is sok meglepetést tartogathat! Ha szórakozni mentek kényeztesd magad finom koktélokkal, kávé és tea különlegességekkel.

5. Írj levelet vagy képeslapot!

Nem, nem e-mailre gondoltunk! Írj kézzel egy levelet, és add fel a címzettnek, vagy csak tedd a küszöbe elé. Nagy örömet szerezhetsz ismerőseidnek ezzel a régimódi gesztussal! Vagy adj fel karácsonyi képeslapokat! Garantáltan nagy lesz az öröm, amikor kinyitják a postaládát!

Forrás: topshop.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...