2020.07.14. 17:48:19 9247 239

Még a legjobbak is mellényúlhatnak! – Vicces összeállítás hoteles bakikból
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan az idei év kissé megtépázta a turizmust, talán a vírushelyzet legnagyobb vesztesei a különböző szálláshelyek. A nyár talán hoz némi enyhülést, legalábbis reméljük. Az biztos, hogy egy kis pihenés mindannyiunkra ráférne.

Szálloda - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szálloda

Sajnos, idén a hosszabb pihenés ilyen vagy olyan okok miatt, de sok mindenkinél kimarad. Hogy ne érezzük magunkat teljesen szabadság, kikapcs és egy szálloda nyújtotta kényelem nélkül, mindenképpen nézzük meg a lenti videót. Jó esetben nagyokat kacagunk majd azon, hogy bizony azok is tévedhetnek, akik néhány napra a legjobbat szeretnék nekünk. Szállodai bakik jönnek, nevetni ér!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...