2022.10.08. 11:03:28 7349 232

Maxold ki az áramspórolást! – Iktasd ki az éjszakai áramfalókat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Alig fél éve, de akár néhány hónapja sem hittük volna, hogy annyira össze kell húznunk a nadrágszíjat, mint most. Bizony, amennyire lehet, igyekeznünk kell spórolni mindenen. Ha úgy érzed, Te már mindent megtettél, nincs az a hely, ahol még vissza tudnál venni, adunk néhány tippet, hol csippenthetsz le még egy kicsit, mondjuk az áramfogyasztásból.

Hűtő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hűtő

Spórolásra fel! Ezekre ügyelj, hogy csökkenjen az áramszámlád!

  • Éjszakánként hagyd pihenni „őt” is! Éjszaka úgysincs rá szükség, úgyhogy nyugodtan kapcsold ki a routert is!

  • Húzd ki!A telefon-, laptop- és egyéb töltőket húzd ki a konnektorból, ha már elvégezték funkciójukat, vagyis feltöltötték az adott készüléket. Tudtad, hogy ha csak bent vannak a konnektorban, akkor is fogyasztanak némi áramot? Hasonlóan cselekedj a mikrohullámú sütővel is.

  • Ha ki nem is húzod, de…! A hűtőt, fagyasztót érdemes rendszeres időközönként leolvasztani, mert a fagyos készülék több áramot fogyaszt.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Egészségvédő kincsünk, a paprika (és egy isteni recept)

Az étkezési paprika számos fontos vitamin természetes forrása, melynek C-vitamin-tartalmáról kiderült, hogy akár ötször annyi is lehet, mint a citromé. Továbbá olyan értékes anyagok is megtalálhatók benne, mint a kalcium, a vas és az aminosavak. A fogyasztása - sok növénytársához hasonlóan - hozzájárul az egészséges emésztéshez, a benne lévő terpenoid vegyületféle, a kapszidiol, pedig jó hatással van a szívegészségre. Ám ez nem minden…

Szabad szemmel is látható lesz öt égitest együttállása a nyári égbolton

Július 30-án hajnali fél négykor szabad szemmel is látható csillagászati jelenséget lehet majd megfigyelni a keleti égbolton, ahol öt égitest, a Fiastyúk csillaghalmaz, a holdsarló, a Mars, a Jupiter és a Bika csillagkép vörös csillaga, az Aldebaran kerül közel egymáshoz.

Csak egyszer élsz, élvezd! - A hedonista életszemléletről

Szótári értelmezés szerint a hedonizmus egy ókori görög filozófiai irányzat, mely a testi és szellemi élvezetekre összpontosít, ezt tekintve az életben a legfőbb jónak. Hétköznapibb megközelítésben ez egy olyan életfelfogást és gyakorlatot jelöl, melyben az érzéki örömök élvezete az egyéni élet vezérfonala. Manapság leginkább a „You Only Live Once”, röviden: „YOLO”, magyarul: „csak egyszer élsz”, megközelítésben találkozhatunk ezzel az életfelfogással. Ám nem csupán erről van szó…