2018.03.08. 16:53:42 13674 365

Márciusi mozipremierek - hosszú hétvégékre felkészülni!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hosszú hétvégékben nem lesz hiány márciusban, persze, ha jó az idő, akkor nem gond: irány a természet, kiránduljunk, kerékpározzunk, mozogjunk a szabadban! Ha viszont esik vagy fúj a szél, a moziban is kifejezetten jó filmek várnak!

Mozizás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mozizás

12 katona (március 8.)

Az Egyesült Államok válasza 2001. szeptember 11-i terrorcselekményekre: 12 modern technikához szokott elit kommandós (a vezetőjüket Chris Hemsworth alakítja) az afgán hegyvidéken - lóháton, olyan körülmények között és olyan túlerő ellen, amit még soha nem láttak.

Vándorszínészek (március 15.)

Egy új magyar romantikus vígjáték, amelyben egy verekedésbe keveredő katona a vándorszínészek közé áll, hogy elmeneküljön az igazságszolgáltatás elől. Izgalmas út áll előtte, nem is sejti, hogy mennyire: szerelem, ármány, hóhér és színjátszás parádés szereposztással!

War with Grandpa (március 15.)

Nagypapi a családhoz költözik és az unokája szobájában tárborozik le, ám ennek a kisfiú egy percig sem örül, sőt, háborút hirdet, hogy szeretett szobáját visszaszerezze. Robert de Niro ismét egy családi vígjátékban, Uma Turman pedig anyaszerepben!

Nyúl Péter (március 15.)

Aranyos kis animációs film, amit a hosszú hétvégén megnézhetünk a gyerekekkel. Nyúl Péter egy kissé szemtelen, és szívesen veszi igénybe a közeli gazda kertjét vagy akár a konyháját is, mondván ő jó barátja az embereknek, ám ezt a nézetét a gazda egy percig sem osztja, így rendre kalamajkába kerül...

Gringo (március 22.)

Akció vígjáték Charliez Theronnal és David Oyelowoval a főszerepben. Egy amerikai üzletember Mexikóba indul üzleti útra - nem is sejtve, hogy a határátlépésével az életét kockáztatja. Gerinctelen kollégái rászedik, és mire feleszmél egy drogháborúban találja magát - körözött bűnözőként. Hogyan jár túl egyszersmind a gengszterek és a kábítószer-ellenes ügyosztály eszén is, hogy élve kijusson Mexikóból...

Lajkó - Cigány az űrben (március 29.)

Ismét egy magyar vígjáték, keserű komédia. Serbán Lajos, azaz Lajkó már gyerekkora óta imádta a csillagokat, és egy szép napon úgy tűnik, hogy álma beteljesülhet, ami nem más, mint eljutni a világűrbe és ott bocsánatot kérni édesanyától, aki az ő egyik elhibázott kísérletébe halt bele. Mindez a Szovjetunió miliőjében játszódik, az 1950-es években.

Mária Magdolna (március 29.)

Húsvétra ajánljuk. Mary története a Krisztus után 1. évszázadban játszódik, amikor is a családját maga mögött hagyó fiatal nő egy új, radikálisnak nevezett mozgalomhoz csatlakozik, melyet a Názáreti Jézus vezet. Mary lelki és valós útját követhetjük nyomon, ahogy eljut Jeruzsálembe és rádöbben saját szerepére. Rooney Mara és Joaquin Phoenix főszereplésével.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Feszült vagy? – 2+1 instant tipp a gyors nyugalomért

Van az úgy, hogy minden összejön, és a stressz-szinted az egekben. Azt veszed észre, hogy egész nap be vagy feszülve, és lassan már nem tudsz koncentrálni, mert annyi a megoldandó feladat, hogy úgy érzed, egyszerűen belefulladsz. Van az a pont, mikor Neked kell eldöntened: elsüllyedsz a stressztengerben, vagy megállsz egy pillanatra és megpróbálsz megnyugodni.

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?