2020.02.08. 17:48:51 6422 270

Már csak pár hét a tél! – Addig is szeressük a februárt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Habár a február az év legrövidebb hónapja, még idén is, a maga 29 napjával, valamiért mintha nagyon is lassan cammogna. Ilyenkor már sokunknak tele a hócipője a téllel, a nagykabáttal, a fejbúbig sálba burkolózással, és majd’ megveszünk egy kis napsugárért!

Február - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Február

A baj csak az, hogy erre még várnunk kell, sem az időjárás, sem a naptár nem kecsegtet semmi jóval! Tartsunk ki, és igyekezzünk a vacogós téli évszak utolsó hónapjának kellemesebbik oldalát nézni! Mert van neki!

Még tart a február, úgyhogy még van idő…

... bekuckózni!

Egy könyv, egy film vagy éppen a kedvesed társaságában!

…forró csokit inni!

Szintén egy könyv, egy film, vagy éppen a barátnőid társaságában!

….farsangozni, fánkot enni!

Akár a gyerkőc készül jelmezbe bújni, akár Ti, „nagyok” szerveztek beöltözős bulit, rengeteg móka és kacagás vár Rátok akár a buliban, akár a jelmezkészítésnél.

… romantikázni!

Itt a Valentin-nap, február első hétben minden a szerelemről szól!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...