2017.01.15. 14:00:44 13942 255

Mai slágerek vintage jazz köntösben – ezt imádni fogod!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Slágerek – először nem feltétlenül vagy oda a dalért, aztán el kell ismerned, hogy van benne valami fülbemászó, aztán annyit játszák a rádiók, hogy már kívülről fújod, végül pedig a könyöködön jön ki. Lehet, hogy meg is utálod, és nem akarod hallani soha többé… Majd jön egy ilyen szuper csapat, mint a Postmodern Jukebox, és új értelmet nyernek még az ilyen agyonjátszott rádiós slágerek is! Halljuk!

Postmodern Jukebox | fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Postmodern Jukebox | fotó via youtube.com

Egy-egy pop dal jazz feldolgozása egyáltalán nem új keletű dolog, ám a Postmodern Jukebox igazán profi és különleges szintre emelte a műfajt. Scott Bradlee kezdeményezésére különböző előadók, énekesek, zenészek vintage jazz feldolgozásokat készítenek, mivel főként az 1930-as jazz zenéjét próbálják felidézni mai és retro slágerek újragondolásával.

All about that base (2015-ben kívülről fújtuk Meghan Trainor slágerét)

Umbrella (Eredetileg Rihanna – meg nem mondanád)

Seven nation army (na jó, az eredetiben sincs kivetni való)

Ice ice baby (Vanilla Ice 1990-es hiphop dala alig ismerhető fel a refrénig)

Call me maybe (Talán emlékszel rá, a csapból is ez folyt 2012-ben, csak nem egészen így :))

A postmodernjukebox.com oldalon még több vintage feldolgozást találsz, sőt, albumokat is megvásárolhatsz az itunes-on keresztül.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.