2015.11.16. 09:38:43 7022 150

Magyarország 44 év után újra az EB-n!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A magyar labdarúgó-válogatott 44 év után szerepelhet ismét Európa-bajnokságon: a csütörtöki, 1-0-ás idegenbeli sikert követően vasárnap hazai pályán 2-1-re múlta felül Norvégiát pótselejtezőn, így kettős győzelemmel jutott ki a 2016-os, franciaországi kontinensviadalra.

A magyar válogatott kezdőcsapata a Norvégia-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzés megkezdése előtt az oslói Ullevaal Stadionban 2015. november 12-én. - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A magyar válogatott kezdőcsapata a Norvégia-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzés megkezdése előtt az oslói Ullevaal Stadionban 2015. november 12-én.

A magyar válogatott védekező felfogásban lépett pályára, ennek ellenére a 14. percen Priskin Tamás gyönyörű egyéni megmozdulásának köszönhetően megszerezte a vezetést. A második félidőben a magyar csapat hősiesen védekezett és egy-egy ellentámadásra is futotta erejéből, egy ilyet követő szöglet végén pedig a 83. percben Markus Henriksen öngólja eldöntötte a párharcot. Igaz, néhány perccel később éppen Henriksen megszerezte a szépítő találatot.

A magyar válogatott legutóbb nagy nemzetközi tornán 29 esztendeje, az 1986-as világbajnokságon vett részt. Eb-n legutóbb 1972-ben szerepelt.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...