2016.03.04. 14:23:01 12759 336

Madarat tolláról, férfit kutyájáról…? – Így is kiismerheted a férfit
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A férfiaknak minket, nőket kiismerni legalább olyan nehéz (és izgalmas:-)) feladat, mint nekünk őket. Mert sok mindent elárul róluk az öltözködésük, a hajviseletük, még akár a szemszínük is, de van még valami, vagy inkább valaki, akitől még többet megtudhatunk a teremtés koronáiról.:-)

Férfi kutyával - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Férfi kutyával

Sokat elárul az szívünk választottjáról, hogy van-e háziállata, és ha igen, kutyával, macskával, halakkal, esetleg valamilyen csúszómászóval (grrrr!!!) osztja-e meg napja értékes pillanatait.

Ilyen a férfi, ha…

… inkább a cicákat szereti

Az biztos, hogy tőle megkapod a kellő szabadságot, amire egy kapcsolatban vágysz. De egy ha egy kis összebújást szeretnél, abban is mindig partner. Viszont a cicától túl nagy együttműködésre ne számíts, főleg az elején. Végülis ráhajtottál a „pasijára”…:-)

… kutyája van

Ha vágyaid tárgya egy kutyussal osztozik a lakásán és az életén:-), akkor a megbízhatóság jellemzi a fiatalembert. Lojális és ő bizony nem tart az elköteleződéstől. (Azért persze ne ugorj rögtön a nyakába azzal, hol is lesz az esküvő és milyen szép kis család lesztek Ti így hármasban, aztán többesben…:-)) Egy kutya sok törődést igényel, így biztos lehetsz benne, hogy tudja milyen az, ha ápolni kell egy kapcsolatot. Ám arra mindenképp figyelj, hogy már az első találkozáskor igyekezz elnyerni az eb szimpátiáját is. Mert ha valamiért nem sikerült a négylábú jóbarát szívébe férkőznöd, az egy idő után a hercegeddel való kapcsolatodra is befolyással lehet.

… a rágcsálók jönnek be neki

Míg kisfiúként aranyos, „nagyfiúként” már egy kicsit fura, ha tengerimalacok, egerek, hörcsögök kotorásznak a szoba egyik sarkában. Sőt, utalhat arra is, hogy a fiatalembernek még sok egy kapcsolat. Háziállatként is csak valami apróságot választ, aki nem igényel különösebb figyelmet, törődést, de közben azért tud gyönyörködni benne az ember, ha akar. De amint egy kicsit is idegesíti a „gazdit” a kis rágcsáló, csak fogja magát és ott hagyja. Nagyjából erre számíthatsz tőle egy kapcsolatban is…

… a hüllők vonzóak számára

Hát, ő aztán egy igazán extrém és bevállalós fickó, és ezt szereti magáról kihangsúlyozni is. Nem „szívbajos” típus, és valami ilyesmit vár el a barátnőjétől is. Ha igazán különleges fickóra vágysz, akkor benne megtaláltad az emberedet.

… „madárcsicsergésre” szeret ébredni

Ő egy kicsit konzervatív és egy kicsit gyerekes is egyszerre. Amire figyelj vele, kapcsolatban, hogy ahogy a madarat is szereti a kalitkában tudni, úgy szeret kontrollt gyakorolni mások felett is…

… a halakat szereti

Ha egy csodaszépen berendezett akváriummal és a benn úszkáló kopoltyúsokkal osztja meg a napjait, akkor valószínűleg nincs hozzászokva ahhoz, hogy álló nap babusgasson, simogasson valakit. Ellenben nagyon alkalmazkodó, simulékony partnert kapsz, akit nehezen lehet kihozni a sodrából. Akár a halai, ő sem lesz egy szószátyár típus, de hát hal(l)gatni végülis arany, nem?:-)

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...