2015.10.09. 20:27:39 5719 228

Ma lenne John Lennon 75 éves
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

John Lennon, azaz születési nevén John Winston Lennon a mai napon, azaz október 9-én született, pontosan 75 évvel ezelőtt. A 20. század egyik legnagyobb zeneszerzőjének tartják, aki rendkívüli hatást gyakorolt kortársaira és a következő generációkra is. Hallgass velünk Te is John Lennon dalokat!

John Lennon szobra Kubában, Havannában - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com John Lennon szobra Kubában, Havannában

A Beatles számos slágerének ő volt a szerzője

John Lennon slágere a békéről

Személyes hangvételű dalokat írt nehéz gyermekkoráról és az anyjáról

Örök érvényű karácsonyi (szintén békével kapcsolatos) témájú dala

Amikor John Lennon már nem hitt a Beatles-ben sem

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...