2022.02.09. 15:48:47 7661 261

Létezik a gázfűtésnél hatékonyabb megoldás – az elektromos fűtésé a jövő
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hazánkban egyelőre a legtöbb háztartásban továbbra is a gázfűtés biztosítja a meleget, de ennek ellenére is fokozatosan egyre többen ismerik fel, hogy már jócskán eljött a korszerűsítés ideje. Az elektromos fűtésre váltáskor nem csak a környezetvédelmi okok motiválhatnak, hanem egy egészségesebb, és bármennyire meglepő, olcsóbb megoldás megtalálása is. Az infrapanel egyike ezen fűtési rendszereknek.

Otthon, melegben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Otthon, melegben

Az infrapanel igazán különleges, számos jó tulajdonsággal rendelkező fűtési rendszer, ami az otthonunk díszeként is funkcionálhat, de akár teljesen láthatatlan formában is szolgálhat. Az infrasugarak segítségével biztosítja a kellemes, komfortos érzetet ez a megoldás, ami akár egészen apró formában, már egy könyv méretében is elérhető, de jóval nagyobb panelt is beszerezhetünk. Ezek akár mobilis változatban is használhatóak, azaz a lakás bármely részén biztosítják a szükséges extra meleget, így az infrapanelek szinte a tökéletes kiegészítő fűtésnek nevezhetőek.

További nagy előnyük, hogy egyszerűen, de annál pontosabban szabályozhatóak és vezérelhetőek, így akár könnyedén beprogramozhatjuk őket a napi menetrendünk szerint, azaz lényegében ezek a panelek egy megfelelő termosztáttal, egyszerűen személyre szabhatóak. Arról nem is beszélve, hogy a láthatatlan fűtésünk például egy tükörbe rejtve is működhet, a fürdőszobában ezzel megelőzve a párásodást. Ha esetleg egy kisebb szalonunk van, amit szeretnénk fűteni, akkor ehhez éppen ideális egy ilyen panel, amit ráadásul még ledes világítással is elláthatunk, és ezzel növelhetjük az esztétikai élményt.

Ez a világítás nem csak a fodrászoknak válik hasznára, hanem például egy otthoni olvasósarok kialakításakor is jól jöhet, hiszen kevés jobb dolog van annál, mint egy meleg fűtőtest mellett olvasgatni a megfelelő megvilágításban. Háziállataink valószínűleg hasonlóan vélekednek a meleg helyekről, amiket akár az infrapanel segítségével is biztosíthatunk a számukra, legyen szó cicáról vagy kutyáról, fekhelyüket, házukat ezzel a megoldással garantáltan melegen tudhatjuk, és nem kell többet aggódnunk értük a hideg időben. De ha a megnyugtató szerepéről van szó, akkor például egy kisbaba érkeztekor tökéletes lehet a család számára, hogy a gyerekszoba hőmérsékletét, azt a néhány plusz fokot biztosítsa.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...