2015.11.03. 10:41:10 3149 114

Leonardo DiCaprio dokumentumfilmet forgat Indiában
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Indiába látogatott a napokban Leonardo DiCaprio, aki a klímaváltozásról forgat dokumentumfilmet. A filmsztár-producer a hétvégén a Tádzs Mahalt is megtekintette - számolt be róla honlapján a Hindustan Times.

Leonardo DiCaprio | Fotó: wikipedia.org - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Leonardo DiCaprio | Fotó: wikipedia.org

DiCaprio agrai vizitjét teljes titoktartás övezte, a színészt édesanyja és más családtagjai társaságában szombaton kora reggel testőrök kísérték az emlékműhöz. Egy fotós is volt velük, aki felvételeket készített róluk. A háromszoros Oscar-jelölt egy indiai idegenvezetőt alkalmazott, hogy segítsen neki jobban megérteni és megismerni a helyi kultúrát.

A világ hét csodája közé sorolt Tádzs Mahal megtekintése után DiCaprio, az ENSZ klímaváltozással foglalkozó békenagykövete Újdelhibe utazott, ahol felkereste a Tudományos és Környezetvédelmi Központot. A hollywoodi színész ugyanis azért érkezett Indiába, mert dokumentumfilmet készít a klímaváltozásról. Az egyelőre cím nélküli munka oly módon akarja feldolgozni "napjaink klímaválságát, ahogy korábban még soha" - fogalmazott a filmmel kapcsolatos közlemény.

A DiCaprio a Hindustan Times értesülése szerint a hétvégén már el is hagyta Indiát.

A 40 éves filmcsillag pályafutása kezdete óta elkötelezett környezetvédő. Legismertebb filmje, a Titanic bemutatása után, 1998-ban hozta létre alapítványát a Föld védelmében és a veszélyeztetett fajok megmentéséért. Manapság már negyven országban támogat ehhez kapcsolódó környezetvédelmi programokat.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...