2014.11.26. 16:04:23 3962 16

Lelőtte édesanyját egy hároméves
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sajnos nem játékpisztollyal lőtte le édesanyját egy hároméves gyermek Amerikában. A 26 éves Christa Engles-t kritikus állapotban szállították a kórházba, ahol még aznap életét vesztette.

Kisgyerek pisztollyal - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kisgyerek pisztollyal

Egy oklahomai nőt egyetlen fejlövéssel halálosan megsebesített a saját három éves fia, írja a Reuters. Az áldozat egy 26 éves volt katona, és az eddigi adatok szerint éppen az egyéves gyerekének a pelenkáját cserélte, amikor a saját fia megtalálta a megtöltött 9 milliméteres félautomata fegyvert, és véletlen rálőtt az anyjára. A helyi újság szerint az asztalon hevert a fegyver, ott akadt rá a gyerek.

A kisgyereket gyerekspecialisták hallgatták ki, akik megerősítették a történetet. A házban több fegyver is volt, de azok nem voltak szabadon hozzáférhetők.

A szakértők szerint azok a gyermekek, akik ilyen traumán esnek át az életük során sokszor érezhetnek megmagyarázhatatlan félelmet, dühöt és idegességet valamint hajlamosabbak lesznek a depresszióra.

Forrás: vs.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...