2017.09.20. 14:07:17 12402 263

Lehetséges? –Így viselj egy ruhát melltartó nélkül
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kissé lenge, hátul mélyen kivágott, vagy éppen teljesen hát nélküli ruháknak még a nyár végével sem áldozott le. Hiszen hamarosan itt a báli szezon, amikor is szebbnél szebb ruhákban rophatjuk a táncparketten. De milyen melltartó passzol ezekhez a merész ruhadarabokhoz?

Mélyen dekoltált ruha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mélyen dekoltált ruha

Egy jó „cicifix” néha csodákra képes, megeshet, néha klasszisokkal jobban mutat rajtunk egy ruha, ha megtaláljuk hozzá a megfelelő melltartót. De mi van akkor, ha a ruha egyáltalán nem kíván semmilyen melltartót? Szerencsére, erre is vannak trükkök!

Húzd ki magad!

Tudod, hasat be, mellet ki, fejet fel – egy ilyen típusú ruha alapkövetelménye, hogy magabiztosan viseld!

A mindent tudó hajspray

Mielőtt felöltenéd a ruhát, fújj egy kis hajsprayt a bőrödre, ahova majd a ruha széle kerül. Jobban tapad így az anyag a „felülethez”.

„Tapaszkodj!”:-)

Manapság nem nagy ördöngösség beszerezni különböző méretű tapaszokat, melyek a mell egy részét, vagy éppen csak a mellbimbót takarják. Ideje időben vásárolni egyet, hogy még a ruha viselése előtt ki tudd próbálni, hogyan is működik.

Amit érdemes elkerülni

Szakértők óva intenek az öntapadós szilikonmelltartóktól, mivel nehézkes a használatuk, és egy idő után már nem is tartanak úgy. Ha bevállalós vagy, persze, kipróbálhatod, de azért egy próbahordás (vagy esetleg több) itt sem árt.

Ez a Te formád – légy is rá büszke!:-)

Ha nem tetszik, amit a tükörben látsz, amikor felpróbálsz egy hát és melltartó nélküli ruhát, ne abból indulj ki, hogy egy-egy magazinban ennek meg annak a sztárnak milyen jól is állt egy hasonló stílusú ruha. Agyonretusált képek ezek, és különben is, egy egész csapat dolgozik azon, hogy egy-egy eseményen a hírességek minden testrésze tökéletesen álljon. Te légy büszke arra, hogy a természet milyen gyönyörű formával áldott meg Téged, és viseld is büszkén.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...