2017.02.06. 10:55:43 12949 405

Lehetetlen küldetés? – Spórolj a (WC-)papíron!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ember lánya sok mindenen tud és próbál is spórolni: egy kis odafigyeléssel csökkentheti az áram-, víz-, gázszámláját. Ha pedig árgus szemekkel lesi az akciós újságokat és az alapján vásárol, a kosztpénzzel is kihúzza hónap végéig. De a leleményesebbek még ennél is tovább mennek: még a toalettpapíron is spórolnak.

WC-papír - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com WC-papír

A lényeg, hogy jól gondoljuk meg, milyet is választunk. És jó ha tudjuk: míg más termékekből lehet, hogy az olcsóbb, kevésbé márkás termékek ugyanolyan jók (ha nem jobbak), mint márkás, drága társaik, addig a toalettpapírnál ez nem biztos, hogy így van!

Olcsó, de…

Meglehet, a pénztárnál az adott vásárláskor kevesebbet fizetünk majd az olcsóbb papír esetén, ám ezeknek megvan az a hátrányuk, hogy vékonyabbak, kevesebb rétegűek, és így egy-egy használatkor több is kell belőlük. És az anyaguk sem olyan pihe-puha…

Drágább, de…

Ezzel szemben a drágább, de jobb minőségű toalettpapírból, mivel vastagabb, illetve több rétegű, nem kell annyi egy-egy használat alkalmával. Így ha vásárlásnál ezekkel nem is spórolunk, használat alatt biztosak behozzák az árukat.

Ha nedves…

Vannak, akik inkább a nedves toalettpapír mellett teszik le a voksukat. Itt is van drágább, olcsóbb fajta, érdemes meggondolni, melyiket választjuk. De bármelyik mellett is tesszük le a voksunkat, arra ügyeljünk, hogy felbontást követően, minden használat után gondosan zárjuk le a nedvesített „kendőket” tartalmazó csomagolást. Így elkerülhető, hogy kiszáradjanak.

Forrás: haushaltstipps.net

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában