2016.10.19. 11:47:19 15091 377

Legyen Tiéd a 10 millió! Játszol már?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A PROAKTIVdirekt.com online nyereményjátéka az őszi időszakban még izgalmasabb, hiszen decemberben fogunk sorsolni, így a nyertes még karácsony előtt megkaphatja készpénzben a nyereményét, ami elérheti akár a 10.000.000 Ft-ot is! Idén vajon a te oldaladra áll a szerencse? Nos, ha velünk játszol, bármi előfordulhat! Hajrá!

Sok kicsi sokra megy - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sok kicsi sokra megy

Örülünk, hogy itt vagy, és velünk játszol TE is! Ismerd meg még jobban a nyereményjátékunkat!

Miért jó, hogy a PROAKTIVDirekt játéka egy online nyereményjáték?

Ez azt jelenti, hogy non-stop lehetőséged van arra, hogy a sorsolásig egyre több és több pénzt, élményt, információt és ajándékot gyűjts össze! A proaktivdirekt.com oldalra bármikor ellátogathatsz és szórakozhatsz, tájékozódhatsz! Erről mi igyekszünk nap mint nap gondoskodni online nyereményjátékunk és életmód magazinunk segítségével.

Mennyi pénzt gyűjtöttél eddig és hogyan növelheted tovább?

Ha bejelentkeztél, az oldal felső részén láthatod, hogy eddig mennyi pénzt sikerült gyűjtened a nyereményszámládra aktivitásaiddal. Úgy gondolod, hogy lehetne ez jobb is? Semmi akadálya! Kattints a „Tovább növelem” gombra, és értelemszerűen folytasd a játékot! Válaszolj kérdőívünk kérdéseire, hívd meg barátaidat és vegyél részt partnerakcióinkban is, hiszen ezekkel nyerhetsz a legtöbbet!

Most ezeket a partnerajánlatokat szeretnénk a figyelmedbe ajánlani:

Mikor lesz a következő sorsolás?

Idén nagy puttonnyal fog érkezni a szerencséshez a Mikulás, ugyanis éppen december 6-án sorsolunk! Addig azonban temérdek időd van még, és akár a 10.000.000 Ft-ot is megnyerheted!

Tippek a nyereményjátékhoz:

  1. Lépj be mindennap a profilodba! (1000 Ft-ot írunk jóvá a számládon naponta, ha ezt megteszed.)
  2. Olvasd magazincikkeinket, és növeld a nyereményszámládon látható összeget napi maximum 2000 Ft-tal! Kérj e-mail értesítést itt>>
  3. Keresd a további pénzgyűjtési lehetőségeket az oldalunkon:
  • például oszd meg cikkeinket,
  • hívd meg barátaidat
  • válaszolj kérdéseinkre
  • vagy regisztrálj partnereinknél – ezzel akár 1.000.000 Ft nyereménynövelést is megnyerhetsz.

Érdemes megfogadnod tanácsainkat, hiszen minél aktívabban veszel részt a PROAKTIVdirekt nyereményjáték és életmód magazin életében, annál több pénzt gyűjthetsz nálunk virtuális számládon! Az összeget még karácsony előtt meg is nyerheted. Készpénzben!

Mire vársz még? Csatlakozz most!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...