2021.05.22. 12:56:33 7178 210

Legyen az erkélyed a pihenőhelyed! – Így dobd fel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Alig 1 éve élvezhetjük a családi ház nyújtotta örömöket, előtte lakásban éltünk. Szerettük nagyon azt is, csupán egyvalami hiányzott a boldogságunkhoz: egy erkély. Mert bizony csuda jó dolgokat lehet kihozni ebből az apró, ám annál nagyobb jelentőségű helyből.

Szép erkély - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szép erkély

Ha az idő nem túl komor, feltöltődésed helyszíne is lehet. Csak jól kell használni.

Bútorozd be!

Eddig raktárként használtad az erkélyed, de ezen most változtatnál? Rendezd be, akár egy nappalit, csak kuckósabban. Ülőalkalmatosság és egy asztal mindenképpen kerüljön ide.

Ne sajnáld a fényt!

Fényfűzérek nem csak kellemes hangulatot, de némi fényt is adnak a nyári fröccsözős, vagy a téli forralt borozós estékhez. Nem csak szép, praktikus, de trendi is!

Legyen még barátságosabb!

Egy ide passzoló, kültéri szőnyeg sokat dobhat az erkély hangulatán. És nem utolsó sorban, akár mezítláb is kiléphetsz a balkonra!

Egy kis zöld!

Hely, ízlés függvényében, de zöld növények mindenképpen kerüljenek az erkélyedre!

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...