2018.12.10. 07:54:04 16543 430

Legyél Te a 2018-as év utolsó nyertese!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Elkezdődött a visszaszámlálás, már csak 1 nap és kisorsoljuk a nyertest! Karácsonyra biztosan fantasztikus meglepetés lenne a családnak, ha a Te neved húznánk ki. Még mindig tehetsz azért, hogy nagyobb eséllyel indulj a sorsoláson!

Nyertesek 2018 - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyertesek 2018

Válts be sorsjegyeket!

A leggyorsabb és legbiztosabb módja annak, hogy növeld nyerési esélyeid, ha beváltasz pár sorsjegyet! Megalapozhatod a karácsonyi jó kedvet, az biztos.

Miről is van szó? A virtuális számládon látható nyereményösszegből vásárolhatsz sorsjegyeket. 1 db 70.000 Ft, amit levon a rendszer a nyereményedből, cserébe: ahány sorsjegyet beváltasz, annyiszor kerül bele a neved abba a bizonyos kalapba!

Reméljük, hogy ezzel a fantasztikus hírrel hozzájárultunk a jó kedvhez!

Nem ismered még a játékot? Még nem késő csatlakozni! Regisztrálj most, és Te is részt vehetsz ezen a soroláson és a következőkön is>>

Az aktuális nyereményjátékunkat itt érheted el, és tájékozódhatsz a részletekről>> De a PROAKTIVdirekt nyereményjátékkal és életmód magazinnal csak nyerhetsz, hiszen nap mint nap szórakoztatni fogunk Téged!

A részletes játékszabályzatod itt olvashatod.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...