2021.08.17. 09:15:00 6677 184

Legyél bevállalós: Vágass frufrut, göndör hajból is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Változtatnál, de nem mered a göndör vagy túl hullámos hajadat más fazonra vágatni? A madárfészek frizura bizony senkinek sem túl előnyös, de radikális változtatás nélkül is felfrissítheted a külsődet! Például egy menő frufruval!

Stílusváltás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Stílusváltás

De az unalmas, csak úgy lógó hajzuhatag is szorulhat némi vérfrissítésre. Amikor legközelebb frissítő vágásra mész, dobd be fodrászodnak a frufru ötletét! Amennyiben arcformád alkalmas a műveletre, vágjatok is bele, szó szerint :-)
Új nőként távozhatsz a szalonból, mivel...

...a frufru átalakít!

Jó értelemben ad drámai hatást az arcvonásoknak az arányok megváltoztatásával. Sok esetben lágyítja az arcot, ugyanakkor remekül hangsúlyozza az arccsontot - A fazontól és a hossztól függően.

...dúsabb textúrát ad!

A szigorú fonatokból és kontyokból kilógó frufru és az arc körül lengedező tincsek többnek mutatják a hajunkat, és miközben játékosan keretezik arcunkat, a frufru kissé titokzatosabbá is teszi az ilyen frizurát viselő hölgyeket.

...a frufrunak minden vágáskor más stílus adható!

A frufru karbantartása miatt valóban gyakrabban kell látogatni a fodrászt, de egy kis igazítással mindig új lendület adható a frizuránknak! A hajhossz változtatása nélkül! Hiszen a frufru szinte szabadon módosítható: lehet lekerekített, ívelt, egyenesre vágott, réteges és még rövidebb is. Az oldalfrufru is divatban maradt.

...a frufru lehetőséget nyújt jelentős vágás nélkül új stílust kipróbálni!

Az ilyen, mondhatni apró módosításokkal elérhető, hogy úgy próbáljunk ki új stílust, hogy “a kisujjunkat nyújtva ne kelljen az egész karunkat is beálldozni”.

A frufru hátránya:

Problémás bőrűeknek amiatt megfontolandó, mert a homlok a frufru alatt kevésbé tud levegőzni, így a pattanások száma megnövekedhet.

Forrás: www.vogue.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...