2023.04.07. 14:00:56 5656 223

Légy trendi! – Bújj overálba!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom, kisgyerekes anyukaként az overálról első hallásra nem a trendiség, sokkal inkább a praktikusság jut az eszembe. Ha felnőtt viseletként gondolok rá, akkor pedig az extra meleg síoverál ugrik be. Pedig több lehetőség rejlik a kezeslábas mögött, mint azt gondolnánk!

Női overál - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Női overál

Őszintén szólva, női ruhadarabként jóideig nem is gondoltam rá. Pedig nem csak a legapróbbaknak, hanem nekünk, „nagyoknak” is kényelmes, és nem utolsó sorban divatos viselet lehet. Érdemes beszerezni belőle néhányat, de legalább egyet, és viselni, ahogy éppen kedvünk, vagy a helyzet, az alkalom megkívánja! Íme, a „csajos” overál, háromféleképpen!

Komoly programra is!

Tudod, hogy a legtöbb a kiegészítőkön múlik, ugye? Egy szűkebb fazonú overál és egy bővebb blézer jól kombinálható egy vastagabb talpú, de akár egy magas sarkú cipővel is. Ehhez jöhet egy visszafogott fülbevaló, vagy egy trendi táska, melyben a laptopod is elfér és már indulhatsz is tárgyalni!

Csak lazán!

Természetesen, egy ujjas, kicsit lazább „egyberészes” kényelmes és sportos viselet lehet. Kapd fel hozzá a kedvenc sportcipőd, sneakered, egy szuper baseballsapit, valamint egy divatos és nem utolsó sorban praktikus hátizsákot és már kezdődhet is a szabadidőőőő!

Ha kimoccannál!

Indulnak az esti, szabadtéri bulik! Egy jól megválasztott overál, a megfelelő kiegészítőkkel ekkor is hű társad lesz! Egy csini, magas talpú szandál, egy „csak a legfontosabbak” méretű retikül és stílusban hozzá passzoló fülbevalóval, egyéb kiegészítővel nem csak csinosan, de kényelmesen is érezheted magad az esti összejövetelen.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...