2016.01.03. 14:56:30 15667 251

Légy kreatív az új évben is! - 5 cipőfűző befűzési technika
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Eddig meg voltam róla győződve, hogy cipőfűzőt befűzni csak egyféleképpen lehet. Na jó, mintha egy másik lehetőségről is hallottam volna, de én általában arra koncentrálok, hogy egyforma hosszúságú fűző maradjon a végére. Általában nem szokott sikerülni, de meglehet, a technikán kellene változtatni.:-)

Cipőfűzés | Forrás: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Cipőfűzés | Forrás: youtube.com

Ha Nálad gondot okoz a fűző befűzése, mindenképpen nézd meg ezt a videót! Ha unod a cipőbefűzési módszeredet, azonnal görgess tovább! De ha egyszerűen csak jót szórakoznál, abban az esetben is menj tovább!:-)

A videót elnézve rettentő egyszerűnek tűnik mindegyik cipőfűzési technika, így ha elsajátítottuk az összes lehetséges megoldást, már csak az időeredményen kell javítanunk! Hajrá!:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...