2020.11.30. 15:16:20 7215 169

Láss át rajta! – Így lehet tiszta újra a sütőajtód
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan egész apró dolognak számít a nagy háztartási univerzumban, ám valamiért mégis elmarad. Pedig csupán néhány mozdulat lenne az egész egy-egy sütés után. Naná, hogy a sütő tisztításáról van szó, azon belül is az üvegajtóról és a rajta „megtelepedő” szennyeződésekről.

Elektromos sütő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Elektromos sütő

Az odafigyelést sajnos nem tudjuk garantálni, azt Neked kell hozzá biztosítani, ám a néhány tippünk van, amivel a makacs szennyeződések eltávolíthatóak.

Sütőpor+langyos víz = csodaszer

Keverj össze egy csomag sütőport némi langyos vízzel, vidd fel a sütő ajtajára, hagyd állni fél órát. Míg a „paszta” rászárad az ajtóra, leoldja a szennyeződéseket. Utána öblítsd le meleg vízzel, és láss csodát, újra ragyog a felület!

Mindig segít!

Az ecet most is sokat segíthet rajtad! Egy nedves ronggyal vigyél fel ecetet az ajtóra, töröld át, hagyd hatni negyed órát, majd öblítsd le!

Nem csak a bőröd lesz tőle sima!

A borotvahab is jó szolgálatot tehet ilyenkor. Fújd rá a sütőajtóra, kend szét rajt, hagyd hatni negyed órát, majd egy nedves kendővel töröld át!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...