2021.04.25. 15:35:42 9454 252

Láss át rajta! – Így csillogjon újra az üvegpohár!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom, életem egyik legmeghatározóbb pillanata, élménye volt, amikor megvettük a mosogatógépünket.:-) Földöntúli boldogsággal pakoltam bele az első adag szennyes edényt, és talán még nagyobb örömmel nyugtáztam, ahogy csillognak és villognak a poharak. Egy ideig…

Üvegpoharak - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Üvegpoharak

Mert bizony, a sok, gépben történő mosogatás nem igazán tett jót az üvegpoharaknak, homályosak, opálosak lettek. A túl kemény víz is okozhat ilyen jellegű galibát. Vajon lesz ebből még csillogás? Talán! Próbáld ki a következő tippeket!

  • Ha a lehető legtermészetesebb megoldást szeretnéd, vágj félbe egy burgonyát és dörgöld át vele a poharakat. Az opálosodást okozó vízkő volt és nincs. A művelet után langyos vízben mosogasd el a poharakat.

  • A mindig varázslatos ecet most is segíthet. Tedd bele a poharakat a mosogatóba, engedj rá vizet, majd mehet a vízbe egy kevés ecet. Minimum 1 órát hagyd így állni a poharakat, majd öblítsd el és töröld szárazra.

  • Kicsit költséges, de jó megoldás lehet, ha ecet helyett műfogsor tisztító tablettát teszel a vízben ázó poharakhoz. Dobj 2-3 tabit a poharak „fürdővízébe” és hagyd, hogy hasson!

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...