2021.04.25. 15:35:42 5755 239

Láss át rajta! – Így csillogjon újra az üvegpohár!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom, életem egyik legmeghatározóbb pillanata, élménye volt, amikor megvettük a mosogatógépünket.:-) Földöntúli boldogsággal pakoltam bele az első adag szennyes edényt, és talán még nagyobb örömmel nyugtáztam, ahogy csillognak és villognak a poharak. Egy ideig…

Üvegpoharak - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Üvegpoharak

Mert bizony, a sok, gépben történő mosogatás nem igazán tett jót az üvegpoharaknak, homályosak, opálosak lettek. A túl kemény víz is okozhat ilyen jellegű galibát. Vajon lesz ebből még csillogás? Talán! Próbáld ki a következő tippeket!

  • Ha a lehető legtermészetesebb megoldást szeretnéd, vágj félbe egy burgonyát és dörgöld át vele a poharakat. Az opálosodást okozó vízkő volt és nincs. A művelet után langyos vízben mosogasd el a poharakat.

  • A mindig varázslatos ecet most is segíthet. Tedd bele a poharakat a mosogatóba, engedj rá vizet, majd mehet a vízbe egy kevés ecet. Minimum 1 órát hagyd így állni a poharakat, majd öblítsd el és töröld szárazra.

  • Kicsit költséges, de jó megoldás lehet, ha ecet helyett műfogsor tisztító tablettát teszel a vízben ázó poharakhoz. Dobj 2-3 tabit a poharak „fürdővízébe” és hagyd, hogy hasson!

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

3 kisgép, amivel jóval kényelmesebb a háztartásvezetés

Hogyha belegondolunk, hogy anyáinknak, nagyanyáinknak - a korábbi felmenőkről már nem is szólva-, mennyivel több munkát kellett fektetniük a háztartás vezetésébe, bizony a mosógépért, de még a porszívóért, mosogatóért is hálát adhatunk. A fejlődés nem állt meg, nézzük, hogy jelenleg milyen hasznos kütyük könnyítik meg a hétköznapi háztartásvezetést!

Fűszeres padlizsánkrémmel a zöldségfogyasztás növeléséért! Szakértőnk receptje

Sajnos Magyarország nagyon rosszul áll zöldségfogyasztás tekintetében: Európában mi fogyasztjuk a legkevesebbet, csak a népesség 30%-a eszik minden nap valamilyen zöldséget. Ezen a helyzeten nagyon jó lenne változtatni, hiszen a zöldségek a legjobb élő tápanyagforrások, tele vitaminnal és ásványi anyaggal, valamint az egészséges emésztéshez (is) szükséges rostokkal. Megfelelő zöldségfogyasztás nélkül sem az egészséges életmód, sem az egészséges testsúly elérése nem képzelhető el. Különösen fontos ez hazánkban, hiszen sajnos az elhízás tekintetében is Magyarország vezeti a listát Európában.

3 film, amit mindenképp nézz meg, ha sírni szeretnél

Nem tudom ki hogyan van ezzel, de én nem szeretek sírni. Pontosabban nem igazán tudok. A hétköznapi munkám sem nagyon engedi meg az elérzékenyülést, és mivel anyuka vagyok, úgy gondolom, a kicsi lányom se a pityergős és nyekergős anyukájától fogja a legtöbb támaszt és segítséget megkapni. Ilyenkor bizony nyeljük a könnyeinket rendesen. Igyekszünk erősek és méltóságosak maradni, néha már az idegroham és a teljes összeomlás határán is.