2023.06.06. 08:39:42 6494 214

Lányszoba berendezési ötletek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha a kislányod szobájának berendezésére gondolsz, talán úgy érzed, hogy nehéz megtalálni a tökéletes egyensúlyt a stílus és a funkcionalitás között. Mégis könnyedén teremthetsz olyan helyet, amely tökéletesen illeszkedik lányod igényeihez és stílusához. Ehhez nyújtunk segítséget ebben a cikkünkben.

Gyerekszoba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyerekszoba

Válassz színes tapétát vagy falfestéket

A színeknek óriási hatása van az érzelmi állapotunkra, így egy színes tapéta vagy falfestés nagyszerű módja lehet annak, hogy meghatározzuk a szoba hangulatát. Az élénk, vidám színek, például a rózsaszín vagy a világos lila, ideálisak, de a pasztell árnyalatokkal is bátran próbálkozhatunk, hiszen azok pedig nyugodt és kiegyensúlyozott légkört teremthetnek.

Használj rugalmas megoldásokat

A rugalmas megoldások lehetővé teszik, hogy a szoba könnyen átalakítható legyen, amikor szükség van rá. Ezek a megoldások különösen hasznosak lehetnek, ha a szoba több célt szolgál, például tanulásra és kikapcsolódásra is. Egy ágyneműtartós ágy vagy egy sok fiókkal rendelkező szekrény rengeteg holmit képes magába rejteni. A gyerekbútor kiválasztása során tehát a funkció elsődleges szempont!

Ne feledkezz meg a kényelemről

A másik fontos szempont természetesen a kényelem. Válassz kényelmes székeket és ágyat, amelyek megfelelnek a lányod igényeinek és a szoba miliőjébe is illik. A megfelelő ágy kiválasztása is sarkalatos pont. Hiszen a pihentető alvás már ebben a korban is elengedhetetlen.

Csinálj hangulatos világítást

A világítás szintén fontos szerepet játszik a szoba hangulatának kialakításában. Használj függönyöket és árnyékolókat, hogy szabályozd a fényt a szobában. Használj dekoratív lámpákat, lampionokat, amivel könnyedén kellemes légkört teremthetsz a szobában.

Dekorálj a szoba témájához illő kiegészítőkkel

Válassz olyan kiegészítőket, mint a párnák, takarók, amelyek illeszkednek a szoba hangulatához és stílusához. Használj mintás vagy színes párnákat és ágytakarókat, amelyekkel egyszerűen feldobhatod a szoba külsejét, de vigyázz, mindenképp harmonizáljanak egymással a színek!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...